Στην Ιρλανδία και στη Σκωτία ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής

23:32 - 17/03/2022

Eπιχειρεί «άνοιγμα» νέων τουριστικών αγορών

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμος Αριστοτέλη: Στην Ιρλανδία και στη Σκωτία για νέες τουριστικές αγορές

Εστιάζοντας σε τουριστικές εκφάνσεις της ευρείας θεματικής ενότητας «ελληνικό καλοκαίρι», όπως ο πολιτισμός, ο τουρισμός πολυτελείας, οι περιπατητικές και ποδηλατικές περιηγήσεις, οι διαδρομές του οίνου και της μπύρας, αλλά και η θαλασσινή γαστρονομία, ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής παρουσίασε στο Δουβλίνο και στη Γλασκόβη (10 – 16.3.22) ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών με 7ημερη ή 14ημερη διάρκεια. «Πρόκειται για διεθνείς τουριστικές αγορές που προσεγγίζονται για πρώτη φορά στην τουριστική ιστορία της Ανατολικής Χαλκιδικής», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος. «Η πρόταση ένταξής τους στο εγκεκριμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου -και μάλιστα

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί