Συγκινημένος ο Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Κοντομηνά: «Δεν άφησε κανέναν συνεργάτη του χωρίς κεραμίδι. Τα σκόρπαγε»

10:44 - 10/03/2022

“Μόνο ένα θέλω να πω, όποιος έχει συνεργαστεί, έχει ευεργετηθεί από τον Δημήτρη Κοντομηνά και δεν συγκινείται για τον Δημήτρη Κοντομηνά είναι άνθρωπος με αισθήματα μη ανθρώπινα”, λέει ο Δήμος Βερύκιος. Με βουρκωμένα μάτια, ο Δήμος Βερύκιος είπε στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης: «Ζωή σαν παραμύθι, Happy Day. Έτσι ήταν. Αν υπάρχει αυτή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Κοντομηνά: «Δεν είχε κόλακες, αλλά πίσω αυλή που του κατέστρεφε ό,τι έχτιζε»

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Δήμος Βερύκιος μίλησε ξανά στο Happy Day To άρθρο Δήμος Βερύκιος για Δημήτρη Κοντομηνά: «Δεν είχε κόλακες, αλλά πίσω αυλή που του κατέστρεφε ό,τι έχτιζε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει