Χριστίνα Σούζη: Δεν είμαι σε ηλικία για «Survivor» – Πέφτω συχνά έξω στις προβλέψεις

13:56 - 09/03/2022

«Με ενοχλούν τα κακά σχόλια όταν είναι άδικα απέναντί μου», λέει η Χριστίνα Σούζη. Η Χριστίνα Σούζη έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ μίλησε για τις σπουδές της, τα λάθη της, αλλά και το σκηνικό στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου. «Η μετεωρολογία προέκυψε όταν σπούδαζα μαθηματικός στην Πάτρα. ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Σούζη: Δεν είμαι σε ηλικία για «Survivor» – Πέφτω συχνά έξω στις προβλέψεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παπαθανάσης: Άλλα 250 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για δάνεια του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Cassoulet: Γαλλική φασολάδα φούρνου για την παγκόσμια ημέρα οσπρίων

Κολωνάκι: «Ο οδηγός σταμάτησε για δευτερόλεπτα κι αμέσως έφυγε» λέει αυτόπτης μάρτυρας της πάρασυρσης της Αλεξάνδρας Νίκα από την Bentley

H Κομισιόν θα πάρει τα «απαραίτητα μέτρα» για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ

Λάρισα: Ο 60χρονος δολοφόνος κι αυτόχειρας πυροβόλησε εξ επαφής με καλάσνικοφ και 38άρι πιστόλι τα δύο θύματά του – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τράπεζες: Δωρεά ύψους 100 εκατ. ευρώ για κτιριακή αναβάθμιση σχολείων