Σαμπρίνα: «Ο γιος μου δεν ακούει τα τραγούδια μου και είναι σε μια ηλικία που μου λέει “μαμά, δεν σε ξέρουμε”»

14:45 - 04/04/2025

«Έχουν γράψει κατά καιρούς διάφορα πράγματα που με ενοχλούν», εξομολογήθηκε η Σαμπρίνα, κάνοντας αναφορά στην τοξικότητα και τα αρνητικά σχόλια στα social media. Παράλληλα, η ... To άρθρο Σαμπρίνα: «Ο γιος μου δεν ακούει τα τραγούδια μου και είναι σε μια ηλικία που μου λέει “μαμά, δεν σε ξέρουμε”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ευρωπαϊκή εισαγγελία είναι αρμόδια για τη δίωξη και την παραπομπή των δραστών αξιόποινων πράξεων που θίγουν την ΕΕ

Eurobank: Έκδοση 500 εκατ. ευρώ σε Πρόσθετα Μέσα Κατηγορίας 1 με συντριπτική υπερκάλυψη

Ο πατέρας της πρώην δημοσιογράφου, που έταζε πολυτελή ταξίδια, θα αναλάβει να πληρώσει τα χρέη της λέει ο δικηγόρος της

Ολυμπιακός στους οπαδούς του: «Είστε η ψυχή του Θρύλου, πάμε σαν μία γροθιά στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό»

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αγορά είναι ελεύθερη, αυτό είναι θεμιτό, να προσεγγίζεις κάποιον από άλλη εκπομπή

Ελεάνα Παπαϊωάννου για Fame Story: Πρέπει να κάναμε 3%, που ήταν καταστροφικό για τον ΑΝΤ1