Πόλεμος στην Ουκρανία: «Γερμανία και ΝΑΤΟ δεν θα παρέμβουν στρατιωτικά», λέει ο Όλαφ Σολτς

20:26 - 24/02/2022

«Ο Πούτιν δεν θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο», δήλωσε ο καγκελάριος

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ξύπνησα και έμαθα ότι το σπίτι μου βομβαρδίστηκε» λέει δημοσιογράφος του BBC

Η Όλγα Μαλτσέφσκα έμαθε ότι η πολυκατοικία που διέμενε η οικογένειά της βομβαρδίστηκε – Προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τη μητέρα της για να μάθει αν είναι καλά

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η Δύση μας άφησε μόνους, όλοι φοβούνται», λέει ο Ζελένσκι (vid)

Ανέφερε ότι Ρώσοι στρατιωτικοί έχουν παρεισφρήσει στο Κίεβο, την επομένη της εισβολής στη χώρα του από τη Ρωσία.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πόλεμος Ουκρανία: «Κανείς δεν πολεμάει στο πλευρό μας», λέει ο Ζελένσκι

Έτοιμος να μιλήσει με τη Ρωσία ακόμη και με τους όρους που έχει θέσει το Κρεμλίνο, εμφανίζεται ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος κατηγόρησε τη Δύση πως άφησε τη χώρα του μόνη της, έναντι της ρωσικής επιθετικότητας. Χαρακτηριστικά δήλωσε αποκαρδιωμένος μετά από σειρά συνομιλιών με ηγέτες της Δύσης, σημειώνοντας πως άφησαν την Ουκρανία […] The post Πόλεμος Ουκρανία: «Κανείς δεν πολεμάει στο πλευρό μας», λέει ο Ζελένσκι appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί