Τζιμσίτι: Υπάρχει αντιπαλότητα Ελλάδας-Αλβανίας, αλλά εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο

22:08 - 23/02/2022

Ο Μπεράτ Τζιμσίτι, ο οποίος έδωσε τη νίκη στην Αταλάντα στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη και ανέφερε πως υπάρχει κόντρας Ελλάδας – Αλβανίας, αλλά το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με αυτό. Ο Αλβανός μπακ της Αταλάντα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως: «Υπάρχει μία αντιπαλότητα ανάμεσα σε Αλβανία και Ελλάδα, αλλά εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε πολιτική, είμαστε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε τη νίκη, Μου αρέσει που ακούω ότι είμαι ο γκολτζής του Europa League αλλά πάνω απ’ όλα μετράει η νίκη. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει επιθετικά στο γήπεδό του και αυτό θα κάνει: είναι μία ομάδα που βάζει γκολ και περιμένουμε ένα διαφορετικό παι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεκάθαρος ο Μ.Τζιμσίτι: «Υπάρχει αντιπαλότητα Ελλάδας - Αλβανίας αλλά εδώ παίζουμε ποδόσφαιρο»

Ο Αλβανός μπακ της Αταλάντα, Μπεράτ Τζιμσίτι, μίλησε για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη και ανέφερε πως υπάρχει κόντρας Ελλάδας – Αλβανίας, αλλά το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με αυτό. Τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως: «Υπάρχει μία αντιπαλότητα ανάμεσα σε Αλβανία και Ελλάδα, αλλά εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε πολιτική, είμαστε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε τη νίκη. Μου αρέσει που ακούω ότι είμαι ο γκολτζής του Europa League αλλά πάνω απ’ όλα μετράει η νίκη. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός παίζει επιθετικά στο γήπεδό του και αυτό θα κάνει: είναι μία ομάδα που βάζει γκολ και περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από το Μπέργκαμο. Αφήνουμε πίσω την ήττα από τη Φιορεντίνα: μιλήσαμε μεταξύ μας και θα μπού

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Euroleague: Οι ειδικοί «βλέπουν» πρώτο Ολυμπιακό και δεύτερο Παναθηναϊκό

Πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία – Δείτε εικόνες

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Η Μάρθα Κουτουμάνου μου παρέδωσε τα κοσμήματα της μητέρας της, έκτοτε δεν μίλησα ξανά μαζί της»

«Έχουν παγώσει οι διαδικασίες του διαζυγίου του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου» – Τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι

Μεταγραφική υπέρβαση ο Ολυμπιακός και Μπιέλ – Φεύγουν τρεις Έλληνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη