Τσικνοπέμπτη: Πώς να κάνετε τέλεια αρνίσια παϊδάκια
10:00 - 23/02/2022
Υλικά 8 αρνίσια παϊδάκια 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο Χυμό από 1 λεμόνι 2 κ. σ. ξερή ρίγανη 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κ. γλ. του γλυκού αλάτι 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 κ. σ. ελαιόλαδο για το μαγείρεμα Εκτέλεση Χρησιμοποιώντας απορροφητικό χαρτί κουζίνας στεγνώστε τα παϊδάκια και πετάξτε τυχόν θραύσματα οστών. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μικρό μπολ. Τοποθετήστε τα αρνίσια παϊδάκια σε ένα μεγάλο ταψί ή σε ένα μεγάλο πιάτο και περιχύστε με τη μαρινάδα απλώνοντάς την καλά στο κρέας με το χέρι σας. Καλύψτε με πλαστική μεμβράνη και αφήστε για μισή ώρα ή για πιο έντονη γεύση όλη τη νύχτα στο ψυγείο. Πριν μαγειρέψετε τα παϊδάκια αφήστε τα να κάτσουν σε θερμοκρασία δωματ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσικνοπέμπτη: Τρεις εύκολες σως για ψητό κοτόπουλο (στήθος και παϊδάκια)
Σως μελιού
Σως γιαουρτιού
Κρεμώδης σως σκόρδου με μανιτάρια
Διαβάστε το στο mothersblog.gr