Τσακαλώτος και Φίλης «πυροβολούν» Τσίπρα: Πως «διαβάζουν» οι προεδρικοί τις επιθέσεις

11:10 - 21/02/2022

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή του νέου προέδρου και της ΚΕ από την βάση και όχι από τα στελέχη, όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Φίλης σε συνεντεύξεις τους κατέθεσαν τις διαφωνίες τους, ενώ αναφέρθηκαν στα χαρίσματα και στα ελαττώματα ... Περισσότερα To άρθρο Τσακαλώτος και Φίλης «πυροβολούν» Τσίπρα: Πως «διαβάζουν» οι προεδρικοί τις επιθέσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ertflix: 10 ταινίες και 1 ντοκιμαντέρ με τα παιδιά σε πρώτο πλάνο

WSJ: Οι στόχοι που μπορεί να χτυπήσει η Ουκρανία μέσα στη Ρωσία με τους πυραύλους ATACMS και Storm Shadow

Μίλτος Πασχαλίδης: Έχω πιάσει τον εαυτό μου να αισθάνεται ότι θα ήθελα να νιώθουν ότι είμαι αντάξιός τους

«Μόνο με όπλα έχει ασχοληθεί, όχι ναρκωτικά», λέει η νύφη για τον γαμπρό που «πιάστηκε» με κοκαΐνη πριν το γάμο τους στο Ηράκλειο

Κόμο – Φιορεντίνα 0-2: Έβδομη σερί νίκη και κορυφή για τους «βιόλα» στη Serie A

«Παραδέχτηκε τους λευκούς γάμους» λέει η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου - «Της έχω συστήσει συνεδρίες με ψυχολόγο»