Αντίνοος Αλμπάνης: Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει

23:48 - 15/02/2022

Στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης και παραχώρησε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που θέλει να μιλάει για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και από την οποία βγήκε νικητής.  «Δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για την περιπέτεια της υγείας μου. Κάθε φορά που ακούω ότι αποτελώ παράδειγμα επιφορτίζομαι με κάτι που με αγχώνει. Έχω την αρχή να μην απαγορεύω ποτέ σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει μια ερώτηση και όσο και να ζορίζομαι εγώ ή να στεναχωριέμαι γιατί έρχομαι σε επαφή με τις αναμνήσεις εκείνης της περιόδου που δεν είναι καθόλου ευχάριστες, όταν θα μου έρθει έστω ένα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Euroleague: Οι ειδικοί «βλέπουν» πρώτο Ολυμπιακό και δεύτερο Παναθηναϊκό

Πυρκαγιά σε σπίτι στη Λαμία – Δείτε εικόνες

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Η Μάρθα Κουτουμάνου μου παρέδωσε τα κοσμήματα της μητέρας της, έκτοτε δεν μίλησα ξανά μαζί της»

«Έχουν παγώσει οι διαδικασίες του διαζυγίου του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου» – Τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι

Μεταγραφική υπέρβαση ο Ολυμπιακός και Μπιέλ – Φεύγουν τρεις Έλληνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη