Ντόπιος και μεροκαματιάρης ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ
10:42 - 03/01/2020
Στο πόδι από το πρωί η Αλόννησος αναζητά τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που, μετά την τελευταία κλήρωση, είναι πλουσιότερος κατά 9,2 εκατ. ευρώ. Στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου στο Πατητήρι, το ουίσκι ρέει ήδη άφθονο -αν και είναι πρωί ακόμη-, τα κεράσματα δίνουν και παίρνουν και όλοι υποψιάζονται ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της κλήρωσης. «Πάει κάπου το μυαλό μου, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι ντόπιος, ένας μεροκαματιάρης άνθρωπος, που θα έχει απόλυτη ανάγκη αυτά τα χρήματα», λέει στο ethnos.gr η Μάγδα Μαλαματένιου, που κυκλοφορεί ανάμεσα στους πελάτες της με δίσκους που έχουν λουκουμάδες και σοκολατάκια. Η νεαρή ιδιοκτήτρια, απέκτησε το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ από τον προηγούμενο ιδι
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλόννησος: «Ντόπιος και μεροκαματιάρης» ο τυχερός του τζόκερ των 9,2 εκατ. ευρώ
Στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου στο Πατητήρι της Αλόννησου, το ουίσκι ρέει ήδη άφθονο -αν και είναι πρωί ακόμη. Όλοι υποψιάζονται ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ και έγινε πλουσιότερος κατά 9,2 εκατ. ευρώ. «Πάει κάπου το μυαλό μου, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Είναι ντόπιος, ένας μεροκαματιάρης άνθρωπος, που θα έχει απόλυτη […]
Διαβάστε το στο Αλόννησος: Ντόπιος και μεροκαματιάρης ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ
Στο πόδι από το πρωί η Αλόννησος αναζητά τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που, μετά την τελευταία κλήρωση, είναι πλουσιότερος κατά 9,2 εκατ. ευρώ. Στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου στο Πατητήρι, το ουίσκι ρέει ήδη άφθονο -αν και είναι πρωί ακόμη-, τα κεράσματα δίνουν και παίρνουν και όλοι υποψιάζονται ποιος είναι ο μεγάλος κερδισμένος της κλήρωσης. «Πάει κάπου το μυαλό μου, αλλά δεν θέλω να […]
Διαβάστε το στο myvolos.netΑλόννησος: Ντόπιος και μεροκαματιάρης ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ
Με ουίσκι και λουκουμάδες το γλέντι που έχει στηθεί στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου. Τι λέει η ιδιοκτήτρια στο ethnos.gr, για την ταυτότητα του τυχερού. Στο πόδι από το πρωί η Αλόννησος αναζητά τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που, μετά την τελευταία κλήρωση, είναι πλουσιότερος κατά 9,2 εκατ. ευρώ. Στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου στο Πατητήρι, ...
The post Αλόννησος: Ντόπιος και μεροκαματιάρης ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΑλόννησος: Ντόπιος και μεροκαματιάρης ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ
Στο πόδι από το πρωί η Αλόννησος αναζητά τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που, μετά την τελευταία κλήρωση, είναι πλουσιότερος κατά 9,2 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.grΑλόννησος: Ντόπιος και μεροκαματιάρης ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ
Με ουίσκι και λουκουμάδες το γλέντι που έχει στηθεί στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου. Τι λέει η ιδιοκτήτρια στο ethnos.gr, για την ταυτότητα του τυχερού. Στο πόδι από το πρωί η Αλόννησος αναζητά τον υπερτυχερό του Τζόκερ, που, μετά την τελευταία κλήρωση, είναι πλουσιότερος κατά 9,2 εκατ. ευρώ. Στο πρακτορείο της Μάγδας Μαλαματένιου στο Πατητήρι, …
The post Αλόννησος: Ντόπιος και μεροκαματιάρης ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ appeared first on AgrinioPress.
Διαβάστε το στο agriniopress.grΜεροκαματιάρης ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ
Δεν θα... δυσκολευτούν ιδιαίτερα να εντοπίσουν τον υπερτυχερό
Διαβάστε το στο ekriti.gr