Αναβιώνει αύριο Δευτέρα η υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στο Εφετείο Αθηνών

18:36 - 13/02/2022

Ο ημεδαπός καταδικασθείς έχει μεταφερθεί ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ ο Αλβανός δήλωσε ότι δεν θα παραστεί

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αναβιώνει στο Εφετείο η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας θα αναβιώσει η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Της 21χρονης φοιτήτριας, την οποία βίασαν, βασάνισαν και στη συνέχεια πέταξαν από τα βράχια στους Πεύκους της Ρόδου, ένας 20χρονος από την Ρόδο και ένας 19χρονος αλβανικής καταγωγής, τον Νοέμβριο του 2018.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Αρχίζει αύριο στο Εφετείο, η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη 

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου θα αναβιώσει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών

Διαβάστε το στο hellasjournal.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί