Ο «χάρτης» της πανδημίας – Στην Αττική 6.000 κρούσματα, 2.878 στη Θεσσαλονίκη

17:48 - 08/02/2022

«Βράζουν» Μύκονος, Σαντορίνη, Σάμος, Λήμνος, Νάξος, Κως, Ροδόπη, Χανιά και Λέσβος

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο χάρτης του κορονοϊού: 6.000 κρούσματα σε Αττική, 2.878 Θεσσαλονίκη (Λίστα)

Ειδικότερα, στην Αττική τα κρούσματα κατανέμονται ως εξής: Ανατολική Αττική                  685 Βόρειος Τομέας Αθήνας       751 Δυτική Αττική                       343 Δυτικός Τομέας Αθήνας       863 Κεντρικός Τομέας Αθήνας    1689 Νήσων            […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κορωνοϊός: «Βράζει» η Αττική με 6.000 κρούσματα, 2.878 μολύνσεις στη Θεσσαλονίκη

Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθεί να κινείται γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων Covid-19 στη χώρα μας, καθώς από τα 22.889 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ οι 6.000 μολύνσεις εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο,…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Ο χάρτης του κορωνοϊού στην Ελλάδα: 6.000 κρούσματα σε Αττική, 2.878 Θεσσαλονίκη (Λίστα)

Πώς κατανέμονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί