Λιβανός: Εμφανώς ειρωνική η διάθεσή μου απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτηση του Π. Δούκα

21:18 - 07/02/2022

Υπενθυμίζεται, πως σε σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας εμφανίζεται απίστευτα κυνικός και καυχιέται για τα κατορθώματα του ίδιου και της κυβέρνησης Καραμανλή στις φονικές πυρκαγιές του 2007 και δίνει μαθήματα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης του Λιβανού: «Εμφανώς ειρωνική η διάθεση μου απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτηση του Δούκα»

«Είμαι βέβαιος ότι αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την κυβέρνησή μας με επιτυχία, προς όφελος της πατρίδας μας», σημείωσε ο κ. Λιβανός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σπ. Λιβανός: «Εμφανώς ειρωνική διάθεση απέναντι στην κυνική τοποθέτηση του δημάρχου»

«Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας, απέχουν πολύ από το περιεχόμενο του διαλόγου με το δήμαρχο Σπάρτης, το οποίο κατεγράφη εν αγνοία μου και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα» αναφέρει σε δήλωσή ο απερχόμενος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Σπήλιος Λιβανός: Εμφανώς ειρωνική η διάθεσή μου στην κυνική τοποθέτηση Δούκα - Η επιστολή παραίτησης

Αιχμές κατά του Πέτρου Δούκα αφήνει στην επιστολή παραίτησής του ο Σπήλιος Λιβανός.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει