Λιβανός: Εμφανώς ειρωνική η διάθεσή μου απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτηση του Π. Δούκα
21:18 - 07/02/2022
Υπενθυμίζεται, πως σε σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας εμφανίζεται απίστευτα κυνικός και καυχιέται για τα κατορθώματα του ίδιου και της κυβέρνησης Καραμανλή στις φονικές πυρκαγιές του 2007 και δίνει μαθήματα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης του Λιβανού: «Εμφανώς ειρωνική η διάθεση μου απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτηση του Δούκα»
«Είμαι βέβαιος ότι αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την κυβέρνησή μας με επιτυχία, προς όφελος της πατρίδας μας», σημείωσε ο κ. Λιβανός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣπ. Λιβανός: «Εμφανώς ειρωνική διάθεση απέναντι στην κυνική τοποθέτηση του δημάρχου»
«Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας, απέχουν πολύ από το περιεχόμενο του διαλόγου με το δήμαρχο Σπάρτης, το οποίο κατεγράφη εν αγνοία μου και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα» αναφέρει σε δήλωσή ο απερχόμενος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΣπήλιος Λιβανός: Εμφανώς ειρωνική η διάθεσή μου στην κυνική τοποθέτηση Δούκα - Η επιστολή παραίτησης
Αιχμές κατά του Πέτρου Δούκα αφήνει στην επιστολή παραίτησής του ο Σπήλιος Λιβανός.
Διαβάστε το στο thetoc.gr