Ιωάννα Παππά: «Πέρασαν χρόνια μέχρι να ξεπεράσω το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη»

16:16 - 07/02/2022

Για τον χαμό του Πάνου Νάτση σε τροχαίο και το πώς διαχειρίστηκε η ίδια την απώλεια του καλού της φίλου και συναδέλφου Κωνσταντίνου Παπαχρόνη που είχε χάσει τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο, σε ηλικία μόλις 31 ετών, μίλησε σήμερα, Δευτέρα 7/2, η Ιωάννα Παππά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Τον Πάνο Νάτση τον […] The post Ιωάννα Παππά: «Πέρασαν χρόνια μέχρι να ξεπεράσω το θάνατο του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη» appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Παππά: «Μας πήρε χρόνια να ξεπεράσουμε την απώλειά του»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Ιωάννα Παππά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του Πάνου Νάτση...

Διαβάστε το στο Zougla

Ιωάννα Παππά: «Μας πήρε χρόνια να ξεπεράσουμε την απώλειά του»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Ιωάννα Παππά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του Πάνου Νάτση αλλά και το πως διαχειρίστηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

«Έχασα κι εγώ δικό μου άνθρωπο, τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη»

Για την απώλεια του Πάνου Νάτση και του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη μίλησε η Ιωάννα Παππά στην κάμερα του Super Κατερίνα. «Τον […] The post «Έχασα κι εγώ δικό μου άνθρωπο, τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

«Έχασα κι εγώ δικό μου άνθρωπο, τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη»

Για την απώλεια του Πάνου Νάτση και του Κωνσταντίνου Παπαχρόνη μίλησε η Ιωάννα Παππά στην κάμερα του Super Κατερίνα. «Τον Πάνο τον γνώρισα καλύτερα πέρυσι.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: «Έχασα κι εγώ δικό μου άνθρωπο, τον Κωνσταντίνο Παπαχρόνη»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ koolnews.gr

Τρεις ελληνικές παραλίες στις λίστα για να πας τον Μάιο

Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της. Το Post αποχαιρετισμού

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: 21 χρονών και εκθαμβωτική στο iconic φόρεμα της μητέρας της!

Η Σάρλοτ ΜακΚίνι έχει κέφια και το αποδεικνύει με selfie στον καθρέφτη

Υγεία: 5 τροφές που μειώνουν την κορτιζόλη, την ορμονη του άγχους, το λόγο που δε μπορείτε να χάσετε βάρος

Μαλλιά: Η νέα hair care ρουτίνα για μακριά μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ!