Κατερίνα Δαλάκα: Με απείλησε ότι θα μου ρίξει βιτριόλι- Είναι ένας ζωντανός εφιάλτης

13:38 - 05/02/2022

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα: Σε αυτή την ιστορία ενεπλάκη στην αρχή από κάποιους και το όνομα του συντρόφου σου, Δημήτρη Φιντιρίκου. Είναι άσχημο χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες για κάποιο πρόσωπο να το εμπλέκουν και να το διασύρουν σε όλη την Ελλάδα για κάτι που ως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Δαλάκα: «Με απειλούν ότι θα μου ρίξουν βιτριόλι»

Αποκαλύπτει πως δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή της η Κατερίνα Δαλάκα, με αφορμή τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη και την εμπλοκή του ονόματος του συντρόφου της, στην υπόθεση. Η 29χρονη αθλήτρια και νικήτρια του Survivor σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΟΚ”, υποστηρίζει με σθένος πως ο σύντροφός της […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Δαλάκα: "Με απείλησε ότι θα μου ρίξει βιτριόλι"

"Ποιον ενόχλησα για να βγάλουν τέτοιο μίσος απέναντί μου;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει