Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα, για να δω το θέμα μου να βγαίνει με τον εραστή» (vid)
10:12 - 02/02/2022
Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν καλεσμένος στο «Mega Stories» και μίλησε για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για τον Θεό αλλά και για το μέχρι πού έχει φτάσει για έναν έρωτα. Για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δήλωσε πως ταίριαξε πιο πολύ από όλους με τα τραγούδια του και θέλησε να την ευχαριστήσει με όσα έχουν γίνει. Σε ερώτηση της […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Κραουνάκης: Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα - Για να δω αν βγαίνει με τον εραστή (Βίντεο)
Ο Σταμάτης Κραουνάκης, μέσα σε όλα τα άλλα είπε ευχαριστώ στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη «μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί», που όπως είπε «απογείωσε» τα τραγούδια του.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣταμάτης Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα»
«Στη ζωή μου έχω ερωτευτεί τρεις φορές»
Διαβάστε το στο in.grΣταμάτης Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή» (Video)
Το «ευχαριστώ» στην Πρωτοψάλτη
Διαβάστε το στο topontiki.grΣταμάτης Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα, για να δω αν βγαίνει με τον εραστή»
Δείτε όσα δήλωσε Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν καλεσμένος στο «Mega Stories» και μίλησε για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, για τον Θεό αλλά και για το μέχρι πού έχει φτάσει για έναν έρωτα. Για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δήλωσε πως ταίριαξε πιο πολύ από όλους με τα τραγούδια του και θέλησε να την ευχαριστήσει με όσα έχουν γίνει. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει πέσει στα πατώματα για έρωτα, ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε: «Όχι στα πατώματα, έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι, για να έρθει το ξημέρωμα και να πιάσω το θέμα μου με τον εραστή να βγαίνουνε μαζί», ενώ πρόσθεσε πως […]
The post Σταμάτης Κραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα, για να δω αν βγαίνει με τον εραστή» appeared fir
Διαβάστε το στο lamianow.grΚραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα…»
Στην εκπομπή του MEGA «MEGA Stories» φιλοξενήθηκε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία από την ζωή του. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν έχει πέσει…
Διαβάστε το στο politik.grΚραουνάκης: «Έχω ξενυχτήσει έξω από σπίτι για έρωτα»
Κραουνάκης: Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Mega Stories και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
Διαβάστε το στο pagenews.gr