Ο Ορφέας Αυγουστίδης περιέγραψε την πρώτη σκηνή που έπαιξε με τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη
09:42 - 01/02/2022
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» ήταν ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πλέον επιτυχημένους ηθοποιούς...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ορφέας Αυγουστίδης: Την πρώτη μέρα που παίξαμε με τη μητέρα μου κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα
Όσα δήλωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης. Στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μίλησε για την συμμετοχή στον Σασμό αλλά και πως νιώθει που στην σειρά είναι με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη. «Η πρόταση για τον Σασμό έγινε κάπως ταυτόχρονα με την μητέρα μου. Μαγειρευόταν για καιρό ... Περισσότερα
To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: Την πρώτη μέρα που παίξαμε με τη μητέρα μου κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΟ Ορφέας Αυγουστίδης περιέγραψε την πρώτη σκηνή που έπαιξε με τη μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show»...
Διαβάστε το στο ZouglaΟρφέας Αυγουστίδης: Την πρώτη μέρα που παίξαμε με τη μητέρα μου κάναμε ότι δεν τρέχει τίποτα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τον Ορφέα Αυγουστίδη.
Διαβάστε το στο thebest.gr