Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι» δηλώνει ο μετρ που κάλεσε τη Γεωργία Μπίκα στο πάρτι

15:40 - 31/01/2022

Συγκεκριμένα, ο μετρ που κάλεσε στο πάρτι την 24χρονη Γεωργία είπε στην εκπομπή του Alpha: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι». Σύμφωνα με πηγές, που επικαλείται τo thesstoday.gr, το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης ενημέρωσε το αρμόδιο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων της 24χρονης θα σταλούν με e–mail […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Υπόθεση 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Δεν φοβάμαι κάτι» λέει ο μέτρ που προσκάλεσε την κοπέλα στο πάρτι

Από ώρα σε ώρα όλοι περιμένουν να καθαρογραφτούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που εστάλησαν από την Ελβετία και να δοθούν στις αρχές.

Διαβάστε το στο in.gr

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: «Δε φοβάμαι κάτι» δηλώνει ο μετρ που την κάλεσε στο πάρτι

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα για την υπόθεση βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρον ωστόσο προκαλεί η πρώτη αντίδραση του φερόμενου ως διοργανωτή του πάρτι το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα, ο μετρ που κάλεσε στο πάρτι την 24χρονη Γεωργία ανέφερε: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Δεν φοβάμαι κάτι». Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άνθρωπος αυτός είχε για μέρες κλειστό το κινητό του.

Διαβάστε το στο pronews.gr

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: «Δεν φοβάμαι κάτι», λέει ο άνδρας που κάλεσε την Γεωργία στο πάρτι

Σε μία λιτή δήλωση, προχώρησε ο άνδρας που προσκάλεσε την Γεωργία Μπίκα στο πάρτι σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο η 24χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Ένα σημείο «κλειδί» ήταν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, οι οποίες είχαν σταλεί σε ειδικό εργαστήριο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει