Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της Δανάης Λουκάκη

17:02 - 29/01/2022

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Λουκάκη θέλησε να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο συνάδελφο της με ένα σπαρακτικό μήνυμα. Ανέβασε μια σκοτεινή εικόνα με αστέρια στον ουρανό, η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Τώρα, αστέρι εκεί ψηλά γλυκέ μας, ακριβέ μας Πάνο».   View this post on Instagram […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η κοπέλα του με την ανάρτησή της, «να σε αγκαλιάζω όταν σε πιάνει αγωνία»

Ραγίζει καρδιές η κοπέλα του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Η ίδια ανέβασε story στο instagram γράφοντας ένα ερωτικό μονόπρακτο της Αγγλίδας Sarah Kane, «Εγώ θέλω να κοιμάμαι πλάι σου, ερωτά μου».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νεκρός ο Πάνος Νάτσης – Σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της Τουμασάτου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών μετά από τροχαίο που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1. Ανάμεσα στα άτομα που θέλησαν να πουν το πρώτο “αντίο” μέσα από τα social media, ήταν και η Μαριάννα Τουμασάτου, η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – Σκόπευαν να παντρευτούν

Σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση είναι η Διονυσία Γεωργιάδου, η σύντροφος του Πάνου Νάτση, μετά τον θάνατό του, στο δυστύχημα με τη μηχανή στο κέντρο της Αθήνας, τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1. Η αγαπημένη του αποχαιρέτησε τον νεαρό ηθοποιό με ένα σπαρακτικό κείμενο μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Οι ευτυχισμένες στιγμές τους… «Ετοιμάζονταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νεκρός ο Πάνος Νάτσης – Σπαρακτικό μήνυμα της Δανάης Λουκάκη

Θλίψη και πόνο σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του Πάνου Νάτση, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νεκρός ο Πάνος Νάτσης – Σπαρακτικό μήνυμα της Δανάης Λουκάκη

Διαβάστε το στο spoilers

Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές το αντίο της συντρόφου του – Το μεγάλο βήμα που σχεδίαζαν να κάνουν!

Media Το σπαρακτικό μήνυμα της συντρόφου του Πάνου Νάτση – Σκόπευαν να παντρευτούν μέσα στο 2022! Πάνος Νάτσης: Πάντα η είδηση ενός τροχαίου σε σοκάρει.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πάνος Νάτσης: Ραγίζει καρδιές το αντίο της συντρόφου του – Το μεγάλο βήμα που σχεδίαζαν να κάνουν!

Διαβάστε το στο spoilers

Πάνος Νάτσης: Έτσι τον «αποχαιρέτησε» η Δανάη Λουκάκη

Η Δανάη Λουκάκη που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» θέλησε να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο συνάδελφο της, Πάνο ΝάτσηΜέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Λουκάκη που πρωταγωνιστεί στις «Άγριες Μέλισσες» θέλησε να αποχαιρετήσει τον αδικοχαμένο συνάδελφο της, Πάνο Νάτση με ένα σπαρακτικό μήνυμα. Ανεβάζοντας μια σκοτεινή εικόνα με αστέρια στον ουρανό, έγραψε: «Τώρα, αστέρι εκεί ψηλά γλυκέ μας, ακριβέ μας Πάνο». {https://www.instagram.com/p/CZUN3eGMeqc/} Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου (29.01.2022) σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει