Παίκτης της Βιτσέντζα δάκρυσε όταν αντίπαλος προσέβαλε τη νεκρή μητέρα του: «Τι σχέση έχει εκείνη με όλο αυτό;»

15:10 - 27/01/2022

Στο παιχνίδι της Λέτσε κόντρα στην Βιτσέντζα για την Β’ κατηγορία της Ιταλίας ο Ρικάρντο Μεγκιορίνι, ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίπαλός του προσέβαλε την νεκρή μητέρα του. Λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του αγώνα της πρωτοπόρου της Serie B Λέτσε κόντρα στην Βιτσέντζα (2-1) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, Ρικάρντο Μεγκιορίνι, ξέσπασε σε κλάματα. Μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον Σλοβένο άσο της Λέτσε, Ζαν Μάγιερ, η κάμερα έπιασε τον 37χρονο επιθετικό να λέει: «Να σέβεσαι, τι σχέση έχει η μητέρα μου με όλο αυτό;». Ο Μάγιερ φαίνεται πως πάνω στην λογομαχία προσέβαλε τη μητέρα του Μεγκιορίνι η οποία πέθανε το 2017 νικημένη από σοβαρή

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: Παίκτης της Βιτσέντζα ξέσπασε σε κλάματα όταν αντίπαλός του πρόσβαλε τη νεκρή μητέρα του

Mία συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε στον αγώνα ανάμεσα στη Λέτσε και τη Βιτσέντζα, για τη Β’ κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα, στο τέλος του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Ρικάρντο Μεγκιορίνι, ξέσπασε σε λυγμούς, μετά από μια αντιπαράθεση που είχε με αντίπαλό του, τον Ζαν Μάγερ, καθώς  ο τελευταίος του πρόσβαλε τη μητέρα του, η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή. Όπως προέκυψε, από τα βίντεο της τηλεόρασης ο Μεγκιορίνι πριν φορτιστεί συναισθηματικά φαίνεται να απαντά στον αντίπαλό του: «Τι σχέση έχει η μαμά μου με αυτό; Δείξε λίγο σεβασμό». Όπως φαίνεται, ο Μάγερ προέβη σε προσβολές προς το πρόσωπο της […] The post Συγκλονιστικό βίντεο: Παίκτης της Βιτσέντζ

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Η τρομοκρατία ήταν πάνω από τα σπίτια μας, από θαύμα σώθηκε το παιδί μου» – Ξεσπά σε κλάματα ένοικος της πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους

Ο Μπάιντεν συνεχάρη τον Τραμπ και τον προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο

Champions League: Η Κλαμπ Μπριζ νίκησε την Άστον Βίλα με αδιανόητο πέναλτι – γκάφα του Μινγκς

Σορετίρε: Ο ΠΑΟΚ δεν ήρθε για να κρυφτεί αλλά για να νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι πρώτες αντιδράσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ στην επανεκλογή Τραμπ

Ελεύθερος ο αστυνομικός που σκότωσε 68χρονο στο κυνήγι – Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν