«Η τρομοκρατία ήταν πάνω από τα σπίτια μας, από θαύμα σώθηκε το παιδί μου» – Ξεσπά σε κλάματα ένοικος της πολυκατοικίας στους Αμπελόκηπους

22:29 - 06/11/2024

Τα πακιστανικά τηλέφωνα που εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και οι καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας «μίλησαν» για την ισχυρή έκρηξη σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους. Η ιδιοκτήτρια διαμερίσματος, που βρίσκεται πάνω από αυτό της γιάφκας, περιγράφει στο Star πώς σώθηκε ο 19χρονο γιος της και δείχνει τις ζημιές στο διαμέρισμά της. «Η τρομοκρατία ήταν πάνω από τα σπίτια μας. Να σκάσει η βόμβα η τρομοκρατική μες στο σπιτάκι μου. Θα ήταν το παιδί μου εδώ» λέει και ξεσπά σε κλάματα. Το πάτωμα στο σπίτι τους άνοιξε στα δύο και η πόρτα καρφώθηκε στο κρεβάτι. Ο γιος της ήταν μέσα στο διαμέρισμα τη στιγμή της έκρηξης. «Ο γιος μου άκουσε κάποιον να φωνάζει βοήθεια την ώρα που έτρεχε να σωθεί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Μπάιντεν συνεχάρη τον Τραμπ και τον προσκάλεσε στον Λευκό Οίκο

Champions League: Η Κλαμπ Μπριζ νίκησε την Άστον Βίλα με αδιανόητο πέναλτι – γκάφα του Μινγκς

Σορετίρε: Ο ΠΑΟΚ δεν ήρθε για να κρυφτεί αλλά για να νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι πρώτες αντιδράσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ στην επανεκλογή Τραμπ

Ελεύθερος ο αστυνομικός που σκότωσε 68χρονο στο κυνήγι – Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Αυξήθηκε κατά 50% η υποστήριξη των εβραίων ψηφοφόρων της Νέας Υόρκης προς τον Ντόναλντ Τραμπ