Υπόθεση βιασμού ανήλικης στα Κάτω Πατήσια: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα

20:18 - 24/01/2022

Τι αναφέρει στη δήλωσή του για των πρώην πελάτη του

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βιασμός ανήλικης στα Κάτω Πατήσια: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος από την υπεράσπιση του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Ο δικηγόρος αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι «αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του» και για το λόγο αυτό παραιτείται από την υπεράσπιση του ιερέα που έχει κληθεί σε απολογία αύριο. Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ώς ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, πολλών ποινικών υποθέσεων, έχοντας υπόψιν μου τις νέες σοβαρές καταγγελίες και τα νεότερα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν από το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου για την υπόθεση του εντολέως μου Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό (

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βιασμός ανήλικης: Την παραίτησή του υπέβαλε ο συνήγορος του ιερέα

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στο κατηχητικό, υπέβαλε ο δικηγόρος του.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κάτω Πατήσια: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα

Ο ποινικόλογος σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ήλθαν στο φως νέα στοιχεία τα οποία «έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση» The post Κάτω Πατήσια: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Βιασμός ανήλικης στα Κάτω Πατήσια: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα

«Αποκρύφθηκαν στοιχεία από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του». Το άρθρο Βιασμός ανήλικης στα Κάτω Πατήσια: Παραιτήθηκε ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του – Τι αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση

Λίγες ώρες πριν την απολογία του 37χρονου ιερέα ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης, ο συνήγορος του παραιτήθηκε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Υπόθεση βιασμού ανήλικης από ρασοφόρο: Απολογείται σήμερα ο 37χρονος – Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του

Στην Ευελπίδων θα βρεθεί σήμερα ο 37χρονος ιερέας προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή για το βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Η απολογία του εκτός απροόπτου θα δοθεί κανονικά, καθώς…

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί