Γυναίκα μηνύει διάσημο πλαστικό χειρούργο: «Μου είπε “πάρε 5.000 ευρώ και φύγε από εδώ”»

12:34 - 20/01/2022

Το μεγάλο πρόβλημα υγείας που της άφησε η αισθητική παρέμβαση στο ιατρείο γνωστού πλαστικού χειρούργου περιέγραψε αποκλειστικά στο Πρωινό η 38χρονη. Έχει ήδη ξεκινήσει η εκδίκαση της ποινικής και της αστικής δίκης και το θύμα αξιώνει από τον γιατρό αποζημίωση 850.000 ευρώ. «Πήγα στο τέλος Απριλίου 2018 στον πιο γνωστό πλαστικό χειρουργό που υπάρχει, για να κάνει μια ένεση υαλουρονικού. Το υλικό απορρίφθηκε αμέσως και μου είπε “έλα να σου βάλω ένα πιο ενισχυμένο υλικό, να σε φτιάξω”». «Πήγα στο σπίτι, άρχισε να πρήζεται το πρόσωπο μου. Κάλεσα στο ιατρείο και η γραμματέας του μου είπε να βάλω ζεστές κομπρέσες. Σε πολλά τηλεφωνήματα μου δεν εμφανιζόταν ο γιατρός. Μετά από μέρες μ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Η Μάρθα Κουτουμάνου μου παρέδωσε τα κοσμήματα της μητέρας της, έκτοτε δεν μίλησα ξανά μαζί της»

«Έχουν παγώσει οι διαδικασίες του διαζυγίου του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου» – Τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι

Μεταγραφική υπέρβαση ο Ολυμπιακός και Μπιέλ – Φεύγουν τρεις Έλληνες

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες που θέλουν την Καραβάτου να είναι σε σχέση τον Φερεντίνο

Τσουχτερό το κρύο στη βόρεια Ελλάδα – Πού έδειξαν τα θερμόμετρα κοντά στους -5 βαθμούς Κελσίου