Κώστας Νικούλι: Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου – Πηγαίναμε στο Αλλοδαπών στις 5 το πρωί με τους γονείς
18:44 - 17/01/2022
Ο ηθοποιός, ξεκαθάρισε, αρχικά, τις φήμες πως πηγαίνει στο Survivor, λέγοντας πως «μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση». Για την καταγωγή του, ο Κώστας Νικούλι εξομολογήθηκε: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός ότι η ταυτότητά μου δεν ήταν μπλε, ήταν ροζ και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Νικούλι: Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου
Όσα δήλωσε ο Κώστας Νικούλι. Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος μίλησε για το γεγονός ότι κατάγεται από την Αλβανία. «Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση», είπε ο Κώστας Νικούλι. Για την καταγωγή του, ο Κώστας Νικούλι εξομολογήθηκε: «Δεν ντρέπομαι για την ... Περισσότερα
To άρθρο Κώστας Νικούλι: Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Νικούλι: Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου
Στο Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Νικούλι, ο οποίος μίλησε για το γεγονός ότι κατάγεται από την Αλβανία. «Μόνο αστεία μπορώ να το πάρω αυτό γιατί δεν είναι κάτι πραγματικό. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση», είπε ο Κώστας Νικούλι. Για την καταγωγή του, ο Κώστας Νικούλι εξομολογήθηκε: «Δεν ντρέπομαι για την καταγωγή μου. Θυμάμαι από μικρός […]
Διαβάστε το στο dete.gr