Survivor 5 – αποκλειστικό: Τι είπε ο Βαλάντης χαμηλόφωνα στην Ευρυδίκη κι εκείνη σπάραξε στο κλάμα
08:28 - 17/01/2022
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το My Style Rocks είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στην δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν βρέθηκε απέναντι από τον καρκίνο… Διαβάστε περισσότερα στο YouWeekly.gr Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες...
The post Survivor 5 – αποκλειστικό: Τι είπε ο Βαλάντης χαμηλόφωνα στην Ευρυδίκη κι εκείνη σπάραξε στο κλάμα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Η απαράδεκτη φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη που την έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα!
Η Ευριδίκη χρειάστηκε να εξηγήσει στον Γιώργο Λιανό το λόγο που ξέσπασε συναισθηματικά, καθώς ούτε και ο ίδιος άκουσε τον τραγουδιστή. «Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και είπε κάτι που αν θέλει μπορεί να το πει ο ίδιος, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις καν. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη για καρκίνο, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε [video]
Τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και η κοπέλα κατέρρευσε στο συμβούλιο του Survivor; Σε μια έκρηξη συναισθηματική άνευ προηγουμένου οδηγήθηκε, στο Survivor της Κυριακής, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού. Αφορμή στάθηκε μια ατάκα που της είπε ο Βαλάντης, δίχως ωστόσο οι τηλεθεατές να την ακούσουν καθώς ουδέποτε προβλήθηκε στο […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Survivor: Τι είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη για καρκίνο, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε [video].
Διαβάστε το στο fimes.grSurvivor: Η φράση που είπε ο Βαλάντης και έκανε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να βάλει τα κλάματα
Τη φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την έκανε να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας στο χθεσινό επεισόδιο του SurvivorΜουδιασμένοι είναι οι παίκτες του Survivor μετά τα όσα είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε σχέση με το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει παλιότερα. Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι ήταν σοκαρισμένοι με αυτήν τη δήλωσή του και δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως ανέφερε κάτι τέτοιο για έναν άνθρωπο που έχει δώσει την δική του μάχη με τον καρκίνο. Μάλιστα ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε ακριβώς τι ανέφερε ο Βαλάντης και έκανε την Ευρυδίκη να κλάψει. «Άκρως ανυπόστατα όσα είπε. Ξαφνικά χωρίς λόγο εξέθεσε ανεπανόρθωτα τ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grSurvivor Greece: Η χυδαία φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και κόπηκε στο μοντάζ
Survivor Greece: Στο χθεσινό συμβούλιο είδαμε την Ευρυδίκη να κλαίει με λυγμούς μετά από ένα σχόλιο του Βαλάντη που δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα.
Διαβάστε το στο pagenews.gr