Ιωάννα Τούνη: Επιβεβαιώνει, για πρώτη φορά, την κρίση στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

17:14 - 20/02/2025

Εδώ και εβδομάδες, γράφονται πολλά για τη σχέση τους. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περνούν κρίση και η influencer το επιβεβαιώνει για πρώτη φορά. «Θα σας θερμοπαρακαλούσα συμπεθέρες μου να μου δώσετε λίγο χρόνο…Το ξέρετε πως σιχαίνομαι να βγαίνουν και να μιλάνε άλλοι για εμένα και εγώ να παραμένω “σιωπηλή”, ωστόσο χρειάζομαι λίγο […] Το άρθρο Ιωάννα Τούνη: Επιβεβαιώνει, για πρώτη φορά, την κρίση στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Οργή Μηχανοδηγών ΤΡΑΙΝΟΣΕ για Κωνσταντοπούλου: «Παίζει» με τη μνήμη νέων παιδιών που έφυγαν από τη ζωή!

Διεθνής βράβευση της Δρος. Αυγερινοπούλου στο Women Leadership Award, στην Ινδία

Βασίλης Καλογήρου: «Δεν έχουμε λόγο να μην εμπιστευόμαστε τη Ρουμπίνη Λεονταρή» λένε οι γονείς του – Γιατί παραιτήθηκε η ιατροδικαστής; – Τι έδειξε η εξέταση DNA

Βαρτζόπουλος για δολοφονία στο Δαφνί: «Τα περιστατικά αυτά χρειάζονται ειδική αντιμετώπιση»

Emilia Pérez: Αντιδράσεις αγάπης-μίσους

Άλμπερτ Μπουρλά: Γιατί γιούχαραν τον CEO της Pfizer στον Λευκό Οίκο;