Don’t look up: Αστεροειδής με διάμετρο ενός χλμ. θα περάσει ξυστά από τη Γη

08:44 - 13/01/2022

Κινείται με ταχύτητα 70.415 χιλιομέτρων την ώρα

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αστεροειδής «δυνητικά επικίνδυνος» περνά κοντά από τη Γη

Ένας μεγάλων διαστάσεων αστεροειδής, διαμέτρου περίπου ενός χιλιομέτρου, πλησιάζει τη Γη, όμως αντίθετα με την… ταινία Don’t Look Up του Netflix, δεν θα πέσει στον πλανήτη μας, αλλά θα περάσει στις 18 Ιανουαρίου σε απόσταση ασφαλείας σχεδόν δύο εκατομμυρίων χιλιομέτρων. Δηλαδή ο αστεροειδής θα περάσει σε απόσταση περίπου πενταπλάσια από την απόσταση Γης-Σελήνης (αν και ... Περισσότερα To άρθρο Αστεροειδής «δυνητικά επικίνδυνος» περνά κοντά από τη Γη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αστεροειδής «δυνητικά επικίνδυνος» περνά κοντά από τη Γη

Δηλαδή ο αστεροειδής θα περάσει σε απόσταση περίπου πενταπλάσια από την απόσταση Γης-Σελήνης (αν και όχι τόσο μεγάλη για έναν αστεροειδή αυτού του μεγέθους). Ο μεγάλος διαστημικός βράχος με την ονομασία “7482 (1994 PC1)” κινείται με ταχύτητα 70.415 χιλιομέτρων την ώρα και δεν θα ξαναπλησιάσει τόσο τη Γη στον αιώνα αυτό, σύμφωνα με τους υπολογισμούς […] The post Αστεροειδής «δυνητικά επικίνδυνος» περνά κοντά από τη Γη appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί