Το απόλυτο τρικ γεύσης για το τηγάνι
21:30 - 09/01/2022
Το τηγάνι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για μαγείρεμα λεπτοτεμαχισμένων κρεάτων με ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια, αλλά όλη τη γεύση. Κι ενώ το ίδιο το τηγάνισμα κάνει πολλούς να το αποστρέφονται, αν γίνει σωστά τότε χρειάζεται πολύ λίγο λίπος. Και ακόμα λιγότερο είναι αυτό που θα απορροφηθεί ουσιαστικά από το κρέας. Κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι αποκτούν άλλη γεύση στο τηγάνι, ό,τι τεχνική κι αν μεταχειριστούμε, κατακρατώντας τους χυμούς τους και αποκτώντας τραγανή υφή. Επιστρέφοντας ωστόσο στα βασικά του καλού τηγανίσματος, όλο το μυστικό κρύβεται στο λίπος που θα επιστρατεύσουμε. Από ελαφριά ελαιόλαδα μέχρι ηλιέλαια, φυστικέλαια και καρθαμέλαια, όλα κάνουν, αν και οι σεφ έχουν έναν κρυμ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr