Το απόλυτο τρικ γεύσης για το τηγάνι

21:30 - 09/01/2022

Το τηγάνι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για μαγείρεμα λεπτοτεμαχισμένων κρεάτων με ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια, αλλά όλη τη γεύση. Κι ενώ το ίδιο το τηγάνισμα κάνει πολλούς να το αποστρέφονται, αν γίνει σωστά τότε χρειάζεται πολύ λίγο λίπος. Και ακόμα λιγότερο είναι αυτό που θα απορροφηθεί ουσιαστικά από το κρέας. Κοτόπουλο, χοιρινό και μοσχάρι αποκτούν άλλη γεύση στο τηγάνι, ό,τι τεχνική κι αν μεταχειριστούμε, κατακρατώντας τους χυμούς τους και αποκτώντας τραγανή υφή. Επιστρέφοντας ωστόσο στα βασικά του καλού τηγανίσματος, όλο το μυστικό κρύβεται στο λίπος που θα επιστρατεύσουμε. Από ελαφριά ελαιόλαδα μέχρι ηλιέλαια, φυστικέλαια και καρθαμέλαια, όλα κάνουν, αν και οι σεφ έχουν έναν κρυμ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Νίκος Δένδιας στην φρεγάτα «Ψαρά» -Αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα

ART for ALL: Γιορτάστε τις γιορτές μέσα από την τέχνη

Επιχείρηση – σκούπα της αστυνομίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 23/12/2024

Σοκάρει η καταγγελία 18χρονου από την Πάτρα – 16χρονος με τη βοήθεια άλλου ατόμου τον ακινητοποίησε και τον βίασε

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα