Τζίντζερ: Το λάθος που κάνετε όταν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική

14:52 - 09/01/2022

Η προσθήκη τζίντζερ στο φαγητό είναι ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε σπιρτόζικη γεύση σε οποιοδήποτε γεύμα. Με οφέλη για την υγεία που κυμαίνονται από την ενίσχυση της πέψης έως την ανακούφιση της φλεγμονής, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χρησιμοποιείτε το τζίντζερ συχνά στη μαγειρική. Το μόνο πράγμα, ωστόσο, που κάνετε λάθος κάθε φορά που το προσθέτετε στο φαγητό σας είναι ότι το ξεφλουδίζετε. Τζίντζερ: Το λάθος που κάνετε όταν το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική Σύμφωνα με όσα αναφέρει το mindbodygreen.com, ακόμη και η φλούδα του τζίντζερ είναι βρώσιμη, επομένως το ξεφλούδισμα δεν είναι απαραίτητο. Ο Kanchan Koya, Ph.D. (γνωστός και ως @chiefspicemama) υποστηρίζει ότι η φλούδα του τζίντζερ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρία λάθη που κάνεις όταν περιποιείσαι τα μαλλιά σου

Θέλεις να έχεις λαμπερά και υγιή μαλλιά; Τότε, σταμάτα να κάνεις αυτά τα πράγματα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Εργάτης γης βρέθηκε τραυματισμένος στο λαιμό από μαχαίρι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις

Νέο παραλήρημα Ψαριανού για Καρυστιανού: «Οι έμποροι των Τεμπών, για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ελλάς»

Σοβαρό τροχαίο στην Ηλεία με δυο τραυματίες

Στον Παναθηναϊκό ή στον Ολυμπιακό θα παίζει του χρόνου ο Ουναΐ;

Νυχτερινή επίθεση με δεκάδες drones εξαπέλυσε η Ρωσία – Ανακοίνωση της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας