Νέες προκλητικές δηλώσεις από Τζούμα: «Σιγά τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά!»

11:38 - 08/01/2022

Τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στις απαράδεκτες δηλώσεις για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα βγήκε να εξηγήσει ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» στον ΑΝΤ1 αλλά μόνο χειρότερα έκανε τα πράγματα ρίχνοντας λάδι στη φωτιά με νέες προκλητικές δηλώσεις. «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούμας για τις γυναικοκτονίες: Σιγά τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά

Για το θέμα που προέκυψε με τις προκλητικές του δηλώσεις αναφορικά με τις γυναικοκτονίες μίλησε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους. «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας, όμως στη συνέχεια είπε «ανόητη» δημοσιογράφο που χαρακτήρισε «κατάπτυστα» όσα είχε πει σε πρώτη φάση. «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί