Ασημάκης: «Ο Σεφερλής δεν ήταν κάλος συνεργάτης- Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι άλλος ηθοποιός βγάζει γέλιο»

13:36 - 07/01/2022

Ο ηθοποιός, μίλησε για το ξεκίνημά του ως ηθοποιός, για τα πάθη του, αλλά και για την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή. «Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με ανακάλυψε. Δυστυχώς έχουμε χαθεί με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου την… ψώνισα αλλά ευτυχώς η μάνα μου με μάζεψε. Τα χρήματα που παίρναμε τότε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ασημάκης για Μάρκο Σεφερλή: Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο

Ο Νίκος Ασημάκης δεν μάσησε τα λόγια του για τον Μάρκο Σεφερλή! Μια εφ’ όλης της ύλης ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ασημάκης που έχουμε γνωρίσει μέσα από πολλά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, εστίασε και στην κακή συνεργασία που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή. «Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με ανακάλυψε. Δυστυχώς έχουμε χαθεί με ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Ασημάκης για Μάρκο Σεφερλή: Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νίκος Ασημάκης για Μάρκο Σεφερλή: Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μπορεί να υπάρχει άλλος ηθοποιός που βγάζει γέλιο

Mια εφ’ όλης της ύλης ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ασημάκης που έχουμε γνωρίσει μέσα από πολλά επιτυχημένα τηλεοπτικά σίριαλ. Μεταξύ άλλων, ωστόσο, εστίασε και στην κακή συνεργασία που είχε με τον Μάρκο Σεφερλή. «Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με ανακάλυψε. Δυστυχώς έχουμε χαθεί με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου την… ψώνισα αλλά […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Προκήρυξη μιας νέας θέσης εργασίας στο Κέντρο Φιλοξενίας Κεφαλληνίας στην Αθήνα

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ