«Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου»

18:52 - 02/01/2022

Ο Ντίνος Καρύδης λίγο έλειψε να φύγει από τη ζωή βρισκόμενος στα χέρια της Γωγώς Ατζολετάκη, όπως αποκάλυψε η ίδια […] The post «Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γωγώ Ατζολετάκη – «Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου»

«Έτυχε να πάθει οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου και ήμουν εγώ αυτή που ειδοποίησα το ΕΚΑΒ», εξομολογείται η ηθοποιός.

Διαβάστε το στο in.gr

Γωγώ Ατζολετάκη: Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου

Η Γωγώ Ατζολετάκη αναφέρθηκε στα καλλιστεία, στην κόρη της, στον Ντίνο Καρύδη τονίζοντας πως κόντεψε να πεθάνει στα χέρια της, στην Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και στην τηλεόραση λέγοντας πως δεν της έχει γίνει κάποια πρόταση.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Γωγώ Ατζολετάκη: «Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου» (vid)

Η δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Ντίνος Καρύδης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί όντως του έσωσα την ζωή. Έτυχε να πάθει οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου και ήμουν εγώ αυτή που ειδοποίησα το ΕΚΑΒ, τον συνόδευσα στο νοσοκομείο γιατί η κόρη του, Σμαράγδα δεν πρόλαβε να έρθει. Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Ο Ντίνος Καρύδης παραλίγο να πεθάνει στα χέρια μου, έπαθε οξύ έμφραγμα»

Η Γωγώ Ατζολετάκη παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και στη δημοσιογράφο Τεριάννα To άρθρο «Ο Ντίνος Καρύδης παραλίγο να πεθάνει στα χέρια μου, έπαθε οξύ έμφραγμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γωγώ Ατζολετάκη – «Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου»

O Ντίνος Καρύδης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί όντως του έσωσα την ζωή. Έτυχε να πάθει οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου και ήμουν εγώ αυτή που ειδοποίησα το ΕΚΑΒ, τον συνόδευσα στο νοσοκομείο γιατί η κόρη του, Σμαράγδα δεν πρόλαβε να έρθει. Συγκλόνισε με την αποκάλυψη και την περιγραφή του περιστατικού η ηθοποιός […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γωγώ Ατζολετάκη – «Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου»

O Ντίνος Καρύδης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί όντως του έσωσα την ζωή. Έτυχε να πάθει οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου και ήμουν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γωγώ Ατζολετάκη – «Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου»

Διαβάστε το στο spoilers

«Ο Ντίνος Καρύδης κόντεψε να πεθάνει στα χέρια μου, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου»

Έτυχε να πάθει ο Ντίνος Καρύδης οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου”. Ο Ντίνος Καρύδης λίγο έλειψε να φύγει από τη ζωή βρισκόμενος στα χέρια της Γωγώς Ατζολετάκη, όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στη δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά και την κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Ειδικότερα, η δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αναστάσης Ροϊλός: «Η ταινία έγινε αλλά εγώ αναγκάστηκα να φύγω»

Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Μιλούσα με την πρώην σύζυγό μου όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δημοσίευσε τα ομοφοβικά σχόλια για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέττυ Μαγγίρα

Γιώργος Καράβας: «Δεν έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά»