#Ντίνος Καρύδης

Ντίνος Καρύδης: Από τι πέθανε ο γνωστός ηθοποιός, ράκος η Σμαράγδα Καρύδη. Βιογραφικό

fimes.gr
Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη. Σε ηλικία 85 ετών έφυγε, την Κυριακή, από τη ζωή ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media. «Αγαπημένε μου […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Ντίνος Καρύδης: Από τι πέθανε ο γνωστός ηθοποιός, ράκος η Σμαράγδα Καρύδη. Βιογραφικό.
21:09 17/09/2024

Συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού Ντίνου Καρύδη – «Στον μπαμπάκα μου. Η κόρη σου, Μπούμπα»

Newsbeast.gr
Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι στον Ντίνο Καρύδη, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 85 ετών. Η κηδεία του ηθοποιού γίνεται στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Ο γνωστός ηθοποιός έδινε, επί χρόνια μάχη με τον καρκίνο. «Στον μπαμπάκα μου. Η κόρη σου, Μπούμπα», αναφέρεται στο στεφάνι της κόρης του Σμαράγδας Καρύδη. Στην κηδεία του Ντίνου Καρύδη, παρευρίσκονται μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Φαλελάκης, η Γωγώ Μπρέμπου, η Βίκυ Βολιώτη και πολλά ακόμα άτομα του καλλιτεχνικού χώρου. Ποιος ήταν ο Ντίνος Καρύδης Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Όντας αριστούχος της Δραματικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε σύντομα την καριέρα του στο
14:02 17/09/2024

Το τελευταίο «αντίο» στον Ντίνο Καρύδη: «Στον μπαμπάκα μου» έγραψε στο στεφάνι η κόρη του Σμαράγδα

Newsit
Η τελευταία πράξη για τον Ντίνο Καρύδη, γράφεται σήμερα (17.09.2024) στο Κοιμητήριο Ζωγράφου. Ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή σε ηλικία 85 χρόνων και «βύθισε» στο πένθος την σύζυγό του Τζούλια, την κόρη τους και επίσης ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Ο ηθοποιός δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ... Περισσότερα To άρθρο Το τελευταίο «αντίο» στον Ντίνο Καρύδη: «Στον μπαμπάκα μου» έγραψε στο στεφάνι η κόρη του Σμαράγδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:37 17/09/2024

Ντίνος Καρύδης: Το συγκινητικό «αντίο» της Σμαράγδας στον πατέρα της

Gazzetta
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Σμαράγδα Καρύδη, καθώς χθες έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας, Ντίνος Καρύδης.
21:10 16/09/2024

Το «αντίο» της Σμαράγδας Καρύδη στον πατέρα της - Η συγκινητική ανάρτησή της

Newsit
Δύσκολες στιγμές περνά η Σμαράγδα Καρύδη μετά τον θανατο του πατέρα της Ντίνου Καρύδη. Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή, η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να αποχαιρετήσει τον πατέρα της με τον δικό τρόπο., Η ηθοποιός αργά το απόγευμα της Δευτέρας (16.09.2024) η ηθοποιός ανάρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από ... Περισσότερα To άρθρο Το «αντίο» της Σμαράγδας Καρύδη στον πατέρα της - Η συγκινητική ανάρτησή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:55 16/09/2024

Η τελευταίες οικογενειακές φωτογραφίες του Ντίνου Καρύδη με την σύζυγό του, την Σμαράγδα και τον Θοδωρή Αθερίδη

Newsit
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση θανάτου του Ντίνου Καρύδη. Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή χθες Κυριακή (15.09.2024) Παντρεμένος με την Τζούλια Αργυροπούλου και έχοντας αποκτήσει τον μονάκριβη κόρη τους, την Σμαράγδα Καρύδη, ο Ντίνος Καρύδης δεν δίσταζε να εκφράζει την αγάπη του για την οικογένειά του. Τα ... Περισσότερα To άρθρο Η τελευταίες οικογενειακές φωτογραφίες του Ντίνου Καρύδη με την σύζυγό του, την Σμαράγδα και τον Θοδωρή Αθερίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
06:36 16/09/2024

Ντίνος Καρύδης: Ο αξέχαστος Λάμπρος Κωνσταντάρας και η ατάκα που άνοιξε τον δρόμο για την υποκριτική

Newsit
«Δεν πίστευα ότι έχω ταλέντο», έλεγε το 2018 σε συνέντευξή του ο Ντίνος Καρύδης. Ο σπουδαίος ηθοποιός με τη μακρόχρονη καλλιτεχνική διαδρομή «έφυγε» την Κυριακή (15.09.2024) από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Η είδηση της απώλειας του Ντίνου Καρύδη, πατέρα της ηθοποιού Σμαράγδας Καρύδη, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους, αλλά και τους συναδέλφους ... Περισσότερα To άρθρο Ντίνος Καρύδης: Ο αξέχαστος Λάμπρος Κωνσταντάρας και η ατάκα που άνοιξε τον δρόμο για την υποκριτική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:37 15/09/2024

Ντίνος Καρύδης: Όλα όσα είχε πει στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη

Newsbeast.gr
Ο Ντίνος Καρύδης έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 85 του χρόνια και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Ντίνος Καρύδης είχε πραγματοποιήσει την τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση τον Μάιο του 2022, όταν και είχε μιλήσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Τότε, ο ηθοποιός είχε αναφερθεί και στα δημοσιεύματα που έλεγαν πως είχε πεθάνει. «Βούιξε όλη η Ελλάδα, με έπαιρναν τηλέφωνο, έπαιρναν τηλέφωνο τη γυναίκα μου να της που συλλυπητήρια. Με έπαιρναν τηλέφωνο και με ρωτούσαν «Πεθάνατε κ. Καρύδη»; Λέω «Όχι. Τα διόδια να πηγαίνουμε ταξίδι τώρα είναι πανάκριβα»…», έλεγε με χιούμορ τότε ο Ντίνος Καρύδης. Ο Ντίνος Καρύδης είχε αναφερθεί επίσης και σε ένα π
23:11 15/09/2024

Ντίνος Καρύδης: Η ατάκα που του άνοιξε τις πόρτες της υποκριτικής στην ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό»

Newsbeast.gr
Σε ηλικία 85 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Ντίνος Καρύδης. Η είδηση της απώλειάς του σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους, αλλά και τους συναδέλφους του. Ο Ντίνος Καρύδης είχε δώσει συνέντευξη τον Δεκέμβριο του 2018 στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, όπου είχε αναφερθεί και στο πώς ξεκίνησε την καριέρα του στην υποκριτική. Πώς το πάμφτωχο παιδί από του Γκύζη γίνεται ένας καλλιεργημένος ηθοποιός, που παίζει δίπλα σε μεγάλα ονόματα της εποχής; Ήταν εντελώς τυχαίο αυτό το γεγονός. Δεν πίστευα ότι έχω ταλέντο. Δεν ήξερα τίποτε από υποκριτική τέχνη. Μέχρι τα 21 χρόνια μου δούλευα σε όποια δουλειά μπορείς να φανταστείς: σε παπουτσάδικο, σε οικοδομές, σε φούρνους, παντού. Τελ
22:56 15/09/2024

Ντίνο Καρύδης: Η διαδρομή του σπουδαίου ηθοποιού από την Αλίκη στο Ναυτικό και τον Άγνωστο Πόλεμο μέχρι τις σύγχρονες τηλεοπτικές σειρές

Newsit
Απώλεια για τον χώρο της υποκριτικής ο θάνατος του Ντίνου Καρύδη, που «έφυγε» σε ηλικία 85 ετών από τη ζωή την Κυριακή (15.09.2024). Ο σπουδαίος ηθοποιός και πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη διέγραψε μία καλλιτεχνική πορεία που ξεκίνησε το 1960. Ο Ντίνος Καρύδης διέπρεψε στην υποκριτική, πρώτα ως φοιτητής της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και ... Περισσότερα To άρθρο Ντίνο Καρύδης: Η διαδρομή του σπουδαίου ηθοποιού από την Αλίκη στο Ναυτικό και τον Άγνωστο Πόλεμο μέχρι τις σύγχρονες τηλεοπτικές σειρές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:45 15/09/2024

Ντίνος Καρύδης: Ένας αντί-σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου

in.gr
Ο Ντίνος Καρύδης είχε την τύχη και το ταλέντο να βρεθεί δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου, ωστόσο ποτέ δεν κυνήγησε τον τίτλο του σταρ. Μετρημένος, σοβαρός, χαμηλών τόνων, μίλαγε πάντα μέσα από τη δουλειά του.
22:19 15/09/2024

Ντίνος Καρύδης: Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός

in.gr
O Ντίνος Καρύδης, πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.
21:37 15/09/2024

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Ντίνος Καρύδης

ProtoThema.gr
Ακόμη μία σημαντική απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο - Ο γνωστός ηθοποιός έδινε, σύμφωνα με πληροφορίες, επί χρόνια μάχη με τον καρκίνο
21:36 15/09/2024

Ντίνος Καρύδης: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα κάποια προβληματάκια»

zappit.gr
Ο Ντίνος Καρύδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον […] The post Ντίνος Καρύδης: «Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα κάποια προβληματάκια» appeared first on Zappit.
08:22 11/12/2022

Ντίνος Καρύδης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Θα αποκαλύψω κάτι για πρώτη φορά…»

govastileto.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε ο Ντίνος Καρύδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και έκανε μια αποκάλυψη για την ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό». Από τη συνεργασία με την Αλίκη και την Τζένη τι θυμάστε; Θα σου αποκαλύψω κάτι για πρώτη φορά που νομίζει ο κόσμος ότι έγινε κατά λάθος, […]
20:08 10/12/2022

Ντίνος Καρύδης: Έπαθα έμφραγμα όταν ήστο Σύνταγμα για τη Μακεδονία και δέχθηκα δακρυγόνα

Newsit
“Έμεινα τότε έναν μήνα στο νοσοκομείο” παραδέχθηκε ο Ντίνος Καρύδης. Για την περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν τέσσερα χρόνια με την υγεία του, όταν και υπέστη έμφραγμα το 2018, μίλησε ο Ντίνος Καρύδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Τα παιδικά σας χρόνια; Σε μια φτωχογειτονιά, στις ανηφοριές του Γκύζη. Ήμασταν ... Περισσότερα To άρθρο Ντίνος Καρύδης: Έπαθα έμφραγμα όταν ήστο Σύνταγμα για τη Μακεδονία και δέχθηκα δακρυγόνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:34 10/12/2022

Ντίνος Καρύδης για Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Θα αποκαλύψω κάτι για πρώτη φορά»

zappit.gr
Ο Ντίνος Καρύδης έδωσε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Γιώργο Μουλά και μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και μία σκηνή […] The post Ντίνος Καρύδης για Αλίκη Βουγιουκλάκη – «Θα αποκαλύψω κάτι για πρώτη φορά» appeared first on Zappit.
14:28 09/12/2022

Ντίνος Καρύδης: «Η Γωγώ Ατζολετάκη με γλίτωσε, κάλεσε ασθενοφόρο και με πήγαν στο νοσοκομείο»

zappit.gr
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά έδωσε συνέντευξη ο Ντίνος Καρύδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο […] The post Ντίνος Καρύδης: «Η Γωγώ Ατζολετάκη με γλίτωσε, κάλεσε ασθενοφόρο και με πήγαν στο νοσοκομείο» appeared first on Zappit.
14:52 08/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load