Ιταλία: Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Όμικρον ζητούν οι επιστήμονες

21:02 - 21/12/2021

Μεταξύ άλλων προτείνουν να αυξηθεί η διάρκεια των σχολικών διακοπών

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Νέο τεστ PCR για την ανίχνευση της μετάλλαξης Όμικρον

Ειδική μέθοδο ανίχνευσης της μετάλλαξης Όμικρον ανέπτυξε το Κοινό Κέντρο Ερευνών (Joint Research Centre) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Όλα τα εργαστήρια που πραγματοποιούν μοριακά τεστ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη νέα μέθοδο για την ανίχνευση και την αναγνώριση της «Όμικρον» χωρίς την ανάγκη δαπανηρής και χρονοβόρας αλληλουχίας. «Για να συνεχίσουμε την αντιμετώπιση της COVID-19, χρειαζόμαστε τα πιο αποτελεσματικά και ενημερωμένα εργαλεία που παρέχει η επιστήμη. Με την ταχεία εξάπλωση πιο μεταδοτικών παραλλαγών, όπως η «Όμικρον», η ανάγκη για ακριβή διάγνωση είναι τόσο σημαντική όσο ποτέ. Η νέα μεθοδολογία για τεστ που παρουσιάστηκε σήμερα από το Κοινό Κέντρο Ερευνών μας θα συμβάλει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Τζανάκης: Ανησυχία για 3.500 κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον τα Φώτα

Παγκόσμια ανησυχία έχει προκαλέσει η μετάλλαξη Όμικρον, όπως ανέφερε σήμερα και ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί