Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη, συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»

02:04 - 10/12/2021

Στον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Ερρίκος Πετιλόν, τη νύχτα της Πέμπτης, για τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες. Ο γοητευτικός […] The post Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη, συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν 25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες, ήθελα να πεθάνω συναισθηματικά»

Ο εθισμός του στην κοκαΐνη που τον οδήγησε τελικά, στην οικονομική καταστροφή και η «τρέλα» της ηρωίνης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ερρίκος Πετιλόν – «Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωΐνη»

«Όταν καταστράφηκε η οικογένεια μου και ο πατέρας μου οικονομικά, βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα. Ήθελα να πεθάνω», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε το στο in.gr

Ερρίκος Πετιλόν – «Ημουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωΐνη»

«Όταν καταστράφηκε η οικογένεια μου και ο πατέρας μου οικονομικά, βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα. Ήθελα να πεθάνω», τονίζει ο γνωστός ηθοποιός.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ερρίκος Πετιλόν: Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη, συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω

«Επώνυμοι στα δίχτυα των ναρκωτικών» ήταν το θέμα της «Αυτοψίας» του Αντώνη Σρόιτερ το βράδυ της Πέμπτης (09/12). Δημήτρης Σκαρμούτσος, Ερρίκος Πετιλόν, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Βασίλης Ζούλιας και Αλέξανδρος Πρεβενάς μεταξύ άλλων μίλησαν για την εμπειρία τους από τη χρήση σκληρών ναρκωτικών. Ο Ερρίκος Πετιλόν, μάλιστα αποκάλυψε πως για 25 ολόκληρα χρόνια ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και την ηρωίνη. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Ερρίκος Πετιλόν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν σίγουρα στις ναρκωτικές ουσίες για 20, 25 χρόνια. Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά στην εποχή μου, στα τέλη του ’70, ήταν πολύ αποδεκτή κοινωνικά ουσία. Δηλαδή θυμάμαι στη Νέα Υόρκη που

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ερρίκος Πετιλόν για τη μάχη του με τα ναρκωτικά: «Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη»

Στην εκπομπή «Αυτοψία» μίλησε ο Ερρίκος Πελιτόν, ο οποίος αναφέρθηκε στη μάχη του με τα ναρκωτικά και αποκάλυψε πως για 25 ολόκληρα χρόνια ήταν εθισμένος...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν 25 χρόνια εθισμένος στα ναρκωτικά- Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»

Όπως αποκάλυψε, για 25 ολόκληρα χρόνια ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και την ηρωίνη. Ειδικότεραν, ο Ερρίκος Πετιλόν είπε χαρακτηριστικά πως «ήμουν σίγουρα στις ναρκωτικές ουσίες για 20, 25 χρόνια. Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά στην εποχή μου, στα τέλη του ’70, ήταν πολύ αποδεκτή κοινωνικά ουσία. Δηλαδή θυμάμαι στη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν για τη μάχη με τα ναρκωτικά :«Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη»

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ο Ερρίκος Πετιλόν μίλησε στην εκπομπή Αυτοψία για τη μάχη To άρθρο Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν για τη μάχη με τα ναρκωτικά :«Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν για 20-25 χρόνια στις ναρκωτικές ουσίες» (Video)

«Βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη - Ήθελα να πεθάνω»

Ο Ερρίκος Πετιλόν σε συνέντευξή του μίλησε για τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες. Ο γοητευτικός Έλληνας άνοιξε την καρδιά του σε τηλεοπτική εκπομπή αποκαλύπτοντας πως για 25 ολόκληρα χρόνια ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και την ηρωίνη. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Ερρίκος Πετιλόν σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν σίγουρα στις ναρκωτικές ουσίες για 20, 25 χρόνια. Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά στην εποχή μου, στα τέλη του ’70, ήταν πολύ αποδεκτή κοινωνικά ουσία. Δηλαδή θυμάμαι στη Νέα Υόρκη που ταξίδευα ως νέος και σχετιζόμουν με μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους, για παράδειγμα, σε τραπέζι εστιατορίου έβγαλαν κάποιοι άνθρωποι τα μπουκαλάκια με την ουσία  και έκα

Διαβάστε το στο pronews.gr

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: «Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη, συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»

“Από τα 25 και έπειτα, όταν καταστράφηκε η οικογένεια μου και ο πατέρας μου οικονομικά, βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα. Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Ερρίκος Πετιλόν. Στον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Ερρίκος Πετιλόν, τη νύχτα της Πέμπτης, για τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες. Ο γοητευτικός Έλληνας άνοιξε την καρδιά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ερρίκος Πετιλόν: Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη, συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω (vid)

Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά στην εποχή μου, στα τέλη του ’70, ήταν πολύ αποδεκτή κοινωνικά ουσία. Ο Ερρίκος Πετιλόν εξομολογήθηκε στον Αντώνη Σρόιτερ…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ερρίκος Πετιλόν: «Έκανα 25 χρόνια κοκαΐνη και ηρωίνη, συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω»

Ερρίκος Πετιλόν: «Από τα 25 και έπειτα, όταν καταστράφηκε η οικογένεια μου και ο πατέρας μου οικονομικά, βρέθηκα χωρίς σπίτι και χωρίς τίποτα».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ερρίκος Πετιλόν: "Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωίνη"

"Συναισθηματικά ήθελα να πεθάνω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ερρίκος Πετιλόν – «Ήμουν 25 χρόνια στην κοκαΐνη και την ηρωΐνη

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν μιλώντας για τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες. Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην «Αυτοψία» και εξομολογήθηκε πως για 25 ολόκληρα χρόνια ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη και την ηρωίνη. «Ήμουν σίγουρα στις ναρκωτικές ουσίες για 20 με 25 χρόνια. Οι βασικές μου ουσίες ήταν η κοκαΐνη και η ηρωίνη. Ειδικά […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Tα πρότυπα ομορφιάς είναι ηλίθια γιατί αλλάζουν με τα χρόνια»

Αλέξανδρος Πέρρος: «Δυστυχώς δεν υπάρχει διέξοδος για την ανδρική ευαισθησία, της βάζουν άλλη ταμπέλα»

Ράνια Τζίμα: «Αισθάνθηκα ότι πέρασαν τα όρια του σεβασμού, ακόμη και της απλής έστω ευγένειας»

Συγκλονίζει η Αμάντα Μανωλάκου: «Δεν μπορούσα ούτε να πάω στην τουαλέτα, με τάιζαν στο στόμα»

Αρχελάου 5: Προσπαθεί να κάνει στενό μαρκάρισμα στον γιο του κυρ Σωτήρη αλλά δεν τα καταφέρνει

Μαρία Ναυπλιώτου: «Έχω βιώσει πένθος για μεγάλο χρονικό διάστημα»