Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το bullying στον αδελφό της: Έχω βίντεο στα χέρια μου που το παιδί το κλωτσάνε, το κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες

13:40 - 08/12/2021

«Θέλω να μιλήσω για ένα δικό μου περιστατικό. Έχω έναν αδελφό, από διαφορετικό πατέρα και πρόσφατα μετακόμισαν στην Κρήτη. Το παιδί από τότε δέχεται πολύ άσχημη και σωματική και λεκτική βία από τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε ζητήσει και παράλληλη στήριξη και λένε πώς έχει καθυστέρηση. Αφήνουν ένα παιδί στο έλεος αν είναι λίγο πιο ιδιαίτερο, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω βίντεο που κλωτσάνε τον αδερφό μου, τον κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες»

Η γνωστή influencer μίλησε για τα περιστατικά βίας που βιώνει ο ετεροθαλής αδερφός της από τους συμμαθητές του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλεξανδράκη: «Έχω βίντεο που κλωτσάνε τον αδερφό μου, τον κυνηγάνε και του πετάνε πέτρες»

Με αφορμή την ομιλία του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με τα ανθρώπινα δικαίωματα και τον εκφοβισμό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε ένα περιστατικό σχετικά με τον ετεροθαλή αδελφό της, ο οποίος δέχεται bullying από τους συμμαθητές του στο σχολείο. Καλεσμένη στην εκπομπή Love It η γνωστή influencer εξήγησε πως ο αδελφός της δέχεται τόσο σωματική όσο και λεκτική βία σε πολύ μεγάλο βαθμό, με […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει