Σαφές προβάδισμα Ανδρουλάκη στον β’ γύρο – ΒΙΝΤΕΟ
21:20 - 06/12/2021
Σαφές προβάδισμα για τον δεύτερο γύρο έχει αποκτήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, έναντι του Γιώργου Παπανδρέου, στη μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Ο ευρωβουλευτής πρώτευσε στην πλειοψηφία των εκλογικών Περιφερειών. Στην Πελοπόννησο, στ Ιόνια Νησιά, αλλά και στην Πάτρα, παρά το ότι στη δυτική ελλάδα πρώτος έκοψε το νήμα ο Γιώργος Παπανδρέου. Έως αύριο δε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος – Ψηφίζω Ανδρουλάκη στο β’ γύρο
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την 5η Δεκεμβρίου σε γιορτή της Δημοκρατίας. Εκφράζω την κατανόησή μου σε όσους δεν μπόρεσαν να υπομείνουν την πολύωρη αναμονή στις ουρές κι έτσι δεν ψήφισαν, με ευθύνη εκείνων που […]
Διαβάστε το στο in.grΕκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος – Ψηφίζω Ανδρουλάκη στο β’ γύρο
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την 5η Δεκεμβρίου σε γιορτή της Δημοκρατίας. Εκφράζω την κατανόησή μου σε όσους δεν μπόρεσαν να υπομείνουν την πολύωρη αναμονή στις ουρές κι έτσι δεν ψήφισαν, με ευθύνη εκείνων που […]
Διαβάστε το στο tanea.grΕκλογές ΚΙΝΑΛ – Λοβέρδος: – Ψηφίζω Ανδρουλάκη στο β’ γύρο
«Δηλώνω ότι αυτονόητα σέβομαι την πλειοψηφία της 5ης Δεκεμβρίου και πως στις εκλογές της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου θα ψηφίσω τον Νίκο Ανδρουλάκη, με την επισήμανση ότι έως την ανακοίνωση της παρούσας δήλωσης δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία μαζί του» τονίζει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο κ. Λοβέρδος.
Διαβάστε το στο tovimaΛοβέρδος: Ψηφίζω Ανδρουλάκη στον β΄γύρο των εκλογών του ΚΙΝΑΛ
Η ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την 5η Δεκεμβρίου σε γιορτή της Δημοκρατίας. Εκφράζω την κατανόησή μου σε όσους δεν μπόρεσαν να υπομείνουν την πολύωρη αναμονή στις ουρές κι έτσι δεν ψήφισαν, με ευθύνη εκείνων που δεν ήθελαν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Λοβέρδος: Ψηφίζω Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο
Το Νίκο Ανδρουλάκη θα ψηφίσει στο β΄ γύρο ο Ανδρέας Λοβέρδος που ήρθε τρίτος στις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ την περασμένη Κυριακή. Η ανακοίνωση του Ανδρέα Λοβέρδου Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την 5η Δεκεμβρίου σε γιορτή της Δημοκρατίας. Εκφράζω την κατανόησή μου […]
The post Ανδρέας Λοβέρδος: Ψηφίζω Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΛοβέρδος: Ψηφίζει Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο
ον Νίκο Ανδρουλάκη θα ψηφίσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΚΙΛΑΛ ο Ανδρέας Λοβέρδος.Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΛοβέρδος: Ψηφίζει Ανδρουλάκη στον β΄ γύρο
Η ανακοίνωση του υποψηφίου που βγήκε τρίτος στον πρώτο γύρο Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους 270.000 πολίτες, που με ανεξάντλητη υπομονή κατάφεραν να ψηφίσουν και μετέβαλαν την 5η Δεκεμβρίου σε γιορτή της Δημοκρατίας. Εκφράζω την κατανόησή μου σε όσους δεν μπόρεσαν να υπομείνουν την πολύωρη αναμονή στις ουρές κι έτσι δεν ψήφισαν, με […]
Διαβάστε το στο e-ptolemeos.grΛοβέρδος: «Στηρίζω Ανδρουλάκη στον β’ γύρο»
Περισσότερα σε λίγο…
The post Λοβέρδος: «Στηρίζω Ανδρουλάκη στον β’ γύρο» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr