Ξυλοδαρμός μαθήτριας από καθηγητή ΕΠΑΛ: «Μου έδωσε τέσσερα χαστούκια και μου τράβηξε τα μαλλιά»

17:42 - 06/12/2021

Την στιγμή του ξυλοδαρμού της από τον καθηγητή της μέσα στην τάξη περιγράφει η μαθήτρια του ΕΠΑΛ Αττικής. Ο καθηγητής απολύθηκε μετά από εντολή της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως με την μαθήτρια να εξηγεί στην εκπομπή Tlive ότι δέχτηκε πολλά χαστούκια, ενώ την τραβούσε από τα μαλλιά. «Υπήρχε αρχικά μια διαφωνία με τον καθηγητή για ... Περισσότερα To άρθρο Ξυλοδαρμός μαθήτριας από καθηγητή ΕΠΑΛ: «Μου έδωσε τέσσερα χαστούκια και μου τράβηξε τα μαλλιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δείτε live την καθημερινή σύσκεψη του newsit.gr

Μπρόνι Τζέιμς: Οι Λος Άντζελες Λέικερς τον «υποβίβασαν» στη G-League και το εισιτήριο για το ντεμπούτο του έγινε πανάκριβο

Μίλτος Μακρίδης: Έφυγα από ανθρώπους για να τους προστατεύσω

Με Τραμπ στην Ουάσιγκτον η «φυγή» κεφαλαίων από ΕΕ επιταχύνεται, οι λόγοι είναι ήδη δύο και δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις

«Κανένα θέμα ασφαλείας στο Μετρό» λέει η ΣΤΑΣΥ - Διαψεύδει δημοσίευμα για φθορές στις ράγες

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα του Athens Fashion Week - Δείτε βίντεο