Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα του Athens Fashion Week - Δείτε βίντεο

10:46 - 08/11/2024

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, έκανε πασαρέλα και συμμετείχε στην επίδειξη των Kathy Heyndels/ Marios Togos, το βράδυ της Πέμπτης (07.11.2024), κατά τη δεύτερη ημέρα του 35ου Athens Fashion Week. Η Κιάρα Μαρκέζη, η οποία συμμετείχε στο παρελθόν στο My Style Rocks, άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών. Είναι ... Περισσότερα To άρθρο Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στην πασαρέλα του Athens Fashion Week - Δείτε βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας

Το μοντέλο συμμετείχε στην επίδειξη μόδας των Kathy Heyndels και Marios Togos 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε πασαρέλα στην εβδομάδα μόδας – Δείτε το βίντεο

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, περπάτησε στην πασαρέλα για την επίδειξη μόδας του οίκου «Kathy Heyndels» στο πλαίσιο της «Athens Fashion Week». Είναι η κόρη της γνωστής φωτογράφου, Μαρίας Μαρκέζη, και το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου. Γεννήθηκε τη 1η Μαρτίου του 2000, όταν ακόμα ο παππούς της ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. Το μοντέλο συμμετείχε στο παρελθόν στο «My Style Rocks» και ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 14 ετών. «Ήμουν το μοντέλο της μητέρας μου από τότε που γεννήθηκα. Το όνομά μου είναι ιταλικό και σημαίνει διάφανη, καθαρή. Όταν ήμουν μικρή, στο σχολείο, μου έλεγαν διάφορα για το όνομά μου, άκουγα κάθε τι που τελείωνε σε…άρα. Έγινα πιο σκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη συμμετείχε στην επίδειξη των Kathy Heyndels/ Marios Togos που έγινε το βράδυ της Πέμπτης 07/11, στο πλαίσιο της 35ης Athens Fashion Week. Η Κιάρα Μαρκέζη, η οποία συμμετείχε στο παρελθόν στο My Style Rocks, ξεκίνησε να ασχολείται με το modelling σε ηλικία 14 ετών. Είναι η κόρη της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν στην πασαρέλα του Athens Fashion Week [βίντεο]

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη συμμετείχε στην επίδειξη των Kathy Heyndels/ Marios Togos, το βράδυ της Πέμπτης 7/11, στο πλαίσιο του 35ου Athens Fashion Week. Η Κιάρα Μαρκέζη, είναι η κόρη της γνωστής φωτογράφου, Μαρίας Μαρκέζη και το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου. «Ήμουν το μοντέλο της μητέρας μου από τότε που γεννήθηκα. […] Το άρθρο Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου ήταν στην πασαρέλα του Athens Fashion Week [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας

Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη συμμετείχε στην επίδειξη των Kathy Heyndels/ Marios Togos, το To άρθρο Κιάρα Μαρκέζη: Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου έκανε πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αναφορές για Ισραηλινούς ομήρους ερευνά η ολλανδική αστυνομία - 5 τραυματίες Ισραηλινοί και 62 συλλήψεις στα άγρια επεισόδια στο Άμστερνταμ

Κίνα: Ξεκίνησαν ήδη να φεύγουν εταιρείες ως αντίδραση στα σχέδια Τραμπ για αύξηση των δασμών

17χρονος κατηγορείται ότι έβαλε γκαζάκια σε όχημα της αστυνομίας στο Μεσολόγγι

Φωτεινή Πετρογιάννη και Μιχάλης Ρουμπής παντρεύτηκαν – Μάρτυρες ο Φώτης Ιωαννίδης και η Ελένη Βουλγαράκη

Η Κέιτ Μίντλετον θα παραστεί σε δύο εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης το Σαββατοκύριακο

Ελαιόλαδο: Καλά νέα για τους καταναλωτές – Κακά νέα για τους παραγωγούς της Ελλάδας