Άρτεμις Αλεξανδράτου: Δύο ξένοι με τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Έχω να μιλήσω μαζί της…

09:38 - 29/11/2021

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η τραγουδίστρια Άρτεμις Αλεξανδράτου αδερφή της Τζούλιας Όπως αποκάλυψε με τη Τζούλια Αλεξανδράτου έχει να μιλήσει από το 2010 κάτι το οποίο έχει αποδεχθεί και δεν της λείπει. Πολλές φορές η κολλητή σου είναι περισσότερο από αδερφή σου συμπλήρωσε η Άρτεμις Αλεξανδράτου! Σέβομαι τις επιλογές της, οι γονείς μας προσπάθησαν […] The post Άρτεμις Αλεξανδράτου: Δύο ξένοι με τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Έχω να μιλήσω μαζί της… appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρτεμις Αλεξανδράτου για Τζούλια Αλεξανδράτου: Έχουμε να μιλήσουμε από το 2010 (Βίντεο)

Αποκαλύψεις για τη σχέση των δυο αδερφών Άρτεμις Αλεξανδράτου - Τζούλια Αλεξανδράτου που έχουν κόψει επικοινωνία.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Άρτεμις Αλεξανδράτου για Τζούλια Αλεξανδράτου: «Δεν έχουμε επαφές και δεν μου λείπει»

Αρκετά χρόνια μετά, η Άρτεμις Αλεξανδράτου μιλά και αποκαλύπτει για την αδερφή της, Τζούλια Αλεξανδράτου. Πιο συγκεκριμένα, η Άρτεμις Αλεξανδράτου παραδέχεται για πρώτη φορά πως έχει να μιλήσει 11 χρόνια (!) με την αδερφή της! «Έχει κάνει τις επιλογές της» λέει με νόημα στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day. «Έχω να μιλήσω ... Περισσότερα To άρθρο Άρτεμις Αλεξανδράτου για Τζούλια Αλεξανδράτου: «Δεν έχουμε επαφές και δεν μου λείπει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άρτεμις Αλεξανδράτου – «Με τη Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010»

«Δε μου λείπει. Το μόνο κοινό που έχουμε είναι πως μάς γέννησαν οι ίδιοι γονείς. Εξωτερικά φαίνομαι σέξυ αλλά εσωτερικά είμαι συνεσταλμένη!», δηλώνει η Άρτεμις Αλεξανδράτου, που μιλά για την έναρξη της καριέρας της, τη σχέση της με την αδελφή της Τζούλια αλλά και για το φλερτ που δέχεται μέσω των social media.

Διαβάστε το στο in.gr

H Άρτεμις Αλεξανδράτου εξομολογείται: «Με την Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Άρτεμις Αλεξανδράτου, η οποία αναφέρθηκε στις σχέσεις της σήμερα με την αδερφή της, Τζούλια, με...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Με την Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010. Δεν έχουμε επαφές

Στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Άρτεμις Αλεξανδράτου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Άρτεμις Αλεξανδράτου για Τζούλια: Έχουμε να μιλήσουμε από το 2010- Δεν μου λείπει (BINTEO)

«Έχει κάνει τις επιλογές της» δήλωσε χαρακτηριστικά στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day η Άρτεμις Αλεξανδράτου. «Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παίδι, έχει κάνει τις επιλογές της και από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άρτεμις Αλεξανδράτου για Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχουμε να μιλήσουμε από το 2010» – Αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Μετά από αρκετά χρόνια, η Άρτεμις Αλεξανδράτου μίλησε για την αδερφή της, Τζούλια Αλεξανδράτου, με την To άρθρο Άρτεμις Αλεξανδράτου για Τζούλια Αλεξανδράτου: «Έχουμε να μιλήσουμε από το 2010» – Αποκαλύψεις για τη σχέση τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αρτεμις Αλεξανδράτου: «Με τη Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου - άλλοτε super model - είχε κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τη βιομηχανία του πορνό, πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα για να εγκατασταθεί στη Μεγάλη Βρετανία Το άρθρο Αρτεμις Αλεξανδράτου: «Με τη Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Άρτεμις Αλεξανδράτου: «Με την Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010 - Δε μου λείπει»

Για περισσότερα από δέκα χρόνια έχει να μιλήσει με την αδερφή της, Τζούλια, η Άρτεμις Αλεξανδράτου, καθώς έχουν ακολουθήσει τελείως διαφορετικούς δρόμους. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως «είναι καλύτερα έτσι», αλλά και πως δεν της λείπει καθόλου. «Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει», τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, υποστήριξε πως η Τζούλια είναι ένα «ιδιαίτερο παιδί» που έχει κάνει τις επιλογές του, ενώ «ο καθένας κάνει τη ζωή του». «Είμαστε διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία. Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας δεν μπορούν να επέμ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Με τη Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010

Πάνω από 10 χρόνια έχει να μιλήσει η τραγουδίστρια Άρτεμις Αλεξανδράτου με την αδερφή της Τζούλια, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day. «Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παίδι, έχει κάνει τις επιλογές της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άρτεμις Αλεξανδράτου για Τζούλια Αλεξανδράτου: «Δεν έχουμε επαφές και δεν μου λείπει»

Αρκετά χρόνια μετά, η Άρτεμις Αλεξανδράτου μιλά και αποκαλύπτει για την αδερφή της, Τζούλια Αλεξανδράτου. Πιο συγκεκριμένα, η Άρτεμις Αλεξανδράτου παραδέχεται για πρώτη φορά πως έχει να μιλήσει 11 χρόνια (!) με την αδερφή της! «Έχει κάνει τις επιλογές της» λέει με νόημα στην Όλγα Λαφαζάνη και την κάμερα του Happy Day. «Έχω να μιλήσω […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Άρτεμις Αλεξανδράτου αδειάζει την αδερφή της: «Με τη Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010»

Άρτεμις Αλεξανδράτου αδειάζει την αδερφή της: «Με τη Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010» «Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο», είπε η τραγουδίστρια Η Άρτεμις Αλεξανδράτου αποκάλυψε πως έχει να μιλήσει με την αδερφή της Τζούλια για περισσότερα από 10 χρόνια. «Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ koolnews.gr

Τρεις ελληνικές παραλίες στις λίστα για να πας τον Μάιο

Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της. Το Post αποχαιρετισμού

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: 21 χρονών και εκθαμβωτική στο iconic φόρεμα της μητέρας της!

Η Σάρλοτ ΜακΚίνι έχει κέφια και το αποδεικνύει με selfie στον καθρέφτη

Υγεία: 5 τροφές που μειώνουν την κορτιζόλη, την ορμονη του άγχους, το λόγο που δε μπορείτε να χάσετε βάρος

Μαλλιά: Η νέα hair care ρουτίνα για μακριά μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ!