Παναγοπούλου για Σερβετάλη: Είχε προειδοποιήσει την παραγωγή- Αυτό τον αθωώνει

16:32 - 24/11/2021

Ειδικότερα, η Βάσια Παναγοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δύσκολο γιατί βρεθήκαμε να έχουμε όλοι άποψη στο τι κάνει ο συνάδελφος μας». «Εμένα αυτό που με στεναχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω μία ανθρωποφαγική τάση και είμαστε όλοι έτοιμοι να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτό. Ήταν άποψη του να μείνει ανεμβολίαστος και ήταν σεβαστή. Ακόμα πιο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναγοπούλου για Σερβετάλη: Βλέπω μία τάση ανθρωποφαγίας

«Εμένα αυτό που με στενοχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω και μια ανθρωποφαγική τάση. Δηλαδή είμαστε όλοι έτοιμη να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτόν που, ήταν άποψή του να μείνει ανεμβολίαστος και ήταν σεβαστό». Αυτό είπε η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας Βάσια Παναγοπούλου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, μιλώντας για να την απόφαση του ηθοποιού Άρη […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει