Στο Εφετείο οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για ξυλοδαρμό σε νεαρό – Στην Πάτρα τον φροντίζει η αδερφή του
15:40 - 17/11/2021
Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών άρχισε σήμερα σε δεύτερο βαθμό η δίκη δύο αστυνομικών οι οποίοι κατηγορούνται για βασανιστήρια και πρωτοδίκως έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ ετών ο καθένας με αναστολή. Η υπόθεση αφορά στην προσαγωγή του Χ.Χ στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας επειδή φέρεται να «ενοχλούσε» θαμώνες γειτονικής καφετέριας. Ο προσαχθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τρίκαλα: Αρνείται τα πάντα ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του
O 29χρονος αστυνομικός στα Τρίκαλα, που συνελήφθη με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της 4χρονης κόρης του, αρνείται τα πάντα. «Αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο, το παιδί μου, το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα για αυτό, που έχω αφιερώσει την ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι...
The post Τρίκαλα: Αρνείται τα πάντα ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr