Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;»

12:20 - 11/11/2021

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα. Ωστόσο, η τελευταία ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος φάνηκε […] The post Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαυρίδης: Η ερώτηση για τον Τανιμανίδη που τον ενόχλησε: «Τον Σάκη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;»

Η απάντηση που δεν έδωσε και το σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ενοχλήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;» (vid)

Μια ερώτηση σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη φάνηκε να ενοχλεί τον Γιώργο Μαυρίδη.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Γιώργος Μαυρίδης: Η ερώτηση για τον Σάκη Τανιμανίδη – «Γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;»

Στο Πρωινό μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης με αφορμή το νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει τηλεοπτικά, το “Into To άρθρο Γιώργος Μαυρίδης: Η ερώτηση για τον Σάκη Τανιμανίδη – «Γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ενοχλήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;» (vid)

Μια ερώτηση σχετικά με τον Σάκη Τανιμανίδη φάνηκε να ενοχλεί τον Γιώργο Μαυρίδη. Το άρθρο Ενοχλήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γιώργος Μαυρίδης: «Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;»

Η απάντηση που δεν έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης και το σχόλιο που έκανε η Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα. Ωστόσο, η τελευταία ερώτηση που του έκανε ο δημοσιογράφος φάνηκε να μην του αρέσει και πολύ. «Μετά από τόσο καιρό, μετά από τόσα χρόνια, θα ήθελες να κάνεις ένα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Μαυρίδης: "Τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί δεν τον ρωτάτε ποτέ;"

"Η απάντηση υπάρχει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»