Χρήστος Κυριαζής: Η «φλογερή» σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα, το τραγούδι που της έγραψε και η απομάκρυνση απ’τη δημοσιότητα (vid)

11:54 - 10/11/2021

Ο Χρήστος Κυριαζής πέρα από την εμπλοκή του με τη μουσική είναι σχεδιαστής επίπλου, με σπουδές στο Μιλάνο, και επιτυχημένος επιχειρηματίας.Ο ίδιος έχει πει σχετικά: “Πάντα δίπλα μου ήταν η κιθάρα. Και έγραφα. Και από τότε πάντα λέω μόνο τα δικά μου. Είχα δώσει και στη Minos πολλά τραγούδια μου. Στους Χαράλαμπο Γαργανουράκη, Κούτρα, Θέμη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα και το τραγούδι που της έγραψε- "Εχω κλάψει"

Σαν "βόμβα" έσκασε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή, ο οποίος σκόρπισε θλίψη στους δικούς του ανθρώπους και τη Βάνα Μπάρμα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα, ο χωρισμός και η επιτυχία Έχω Κλάψει

Ο Χρήστος Κυριαζής “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα, ο χωρισμός και η επιτυχία Έχω Κλάψει

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει