Χρήστος Κυριαζής: Η «φλογερή» σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα, το τραγούδι που της έγραψε και η απομάκρυνση απ’τη δημοσιότητα (vid)
11:54 - 10/11/2021
Ο Χρήστος Κυριαζής πέρα από την εμπλοκή του με τη μουσική είναι σχεδιαστής επίπλου, με σπουδές στο Μιλάνο, και επιτυχημένος επιχειρηματίας.Ο ίδιος έχει πει σχετικά: “Πάντα δίπλα μου ήταν η κιθάρα. Και έγραφα. Και από τότε πάντα λέω μόνο τα δικά μου. Είχα δώσει και στη Minos πολλά τραγούδια μου. Στους Χαράλαμπο Γαργανουράκη, Κούτρα, Θέμη […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα και το τραγούδι που της έγραψε- "Εχω κλάψει"
Σαν "βόμβα" έσκασε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Χρήστου Κυριαζή, ο οποίος σκόρπισε θλίψη στους δικούς του ανθρώπους και τη Βάνα Μπάρμα.
Διαβάστε το στο thetoc.grΧρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα, ο χωρισμός και η επιτυχία Έχω Κλάψει
Ο Χρήστος Κυριαζής “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος τον καλλιτεχνικό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Κυριαζής: Η σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα, ο χωρισμός και η επιτυχία Έχω Κλάψει
Διαβάστε το στο spoilers