Ξέσπασε η Ράλλη! «Γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

19:26 - 06/11/2021

Όπως είπε σε έντονο ύφος η Νικολέττα Ράλλη: «Συγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο αλλά ένα πράγμα που με ρωτάει ο κόσμος είναι “πώς είναι δυνατόν να έχουν ακουστεί πράγματα για διάφορους και να μην έχουν ακουστεί στην τηλεόραση”. Συγνώμη εγώ δεν είπα τις προάλλες ότι για ένα παρά πολύ σοβαρό πρόβλημα που είχα; Δεν αναμεταδόθηκε από […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

«Όλη η Ελλάδα το ξέρει» τόνισε η παρουσιάστρια του OPEN

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

Ένα έντονο ξέσπασμα μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής της έκανε η Νικολέττα Ράλλη για τις συμπεριφορές στην τηλεόραση και τη Σπυροπούλου. Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη μίλησε για αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές και για τις κλίκες και έγινε έξαλλη στον αέρα της εκπομπής. «Συγνώμη έχεις […] The post Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ξέσπασε η Ράλλη: «Γιατί κανείς δεν λέει ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Δεν μπορώ τους γλείφτες» (vid)

Η Νικολέττα Ράλλη ξέσπασε για τις αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές και τις κλίκες.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Νικολέττα Ράλλη: Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την περίοδο της συνεργασίας της με τον Alpha μίλησε η Νικολέττα Ράλλη μέσα από την εκπομπή της στο OPEN. «Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στη σχέση που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Όλη η Ελλάδα το ξέρει. Γιατί εκεί, συγγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εγώ να πω ότι την συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ όμως τους γλείφτες», ανέφερε η παρουσιάστρια. «Να μην φοβάσαι να χάσεις τη δουλειά σου και δεν το λέω επειδή είμαι η Ωνάση και σας το λέω αυτό εκ του ασφαλούς και εγώ έχασα δυο χρόνια τη δουλειά μου κι όχι επειδή ήμουν μάνα, για άλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί κανείς δεν λέει ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

Με αφορμή το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Νικολέττα Ράλλη στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Open «Αυτό...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

Η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μετά τα σχόλια των τελευταίων ημερών για την Κωνσταντίνα To άρθρο Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νικολέττα Ράλλη: 'Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε δύναμη επειδή είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;'

'Έδινα το χέρι και την επόμενη μέρα δεν με έπαιρναν ποτέ για δουλειά', αποκάλυψε η Νικολέττα Ράλλη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λένε ότι η δύναμη της Σπυροπούλου ήταν στη σχέση της με τον…» [video]

«Έξω από τα δόντια» τα είπε η Νικολέττα Ράλλη στην εκπομπή της το Σάββατο το μεσημέρι, στο OPEN, για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τα όσα δήλωσε σχετικά η Ζήνα Κουτσελίνη μεσοβδόμαδα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Όπως είπε σε έντονο ύφος η Νικολέττα Ράλλη: «Συγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο αλλά ένα πράγμα που με ρωτάει […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λένε ότι η δύναμη της Σπυροπούλου ήταν στη σχέση της με τον…» [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Η Νικολέττα Ράλλη θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μετά τα σχόλια των τελευταίων ημερών για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την περίοδο της συνεργασίας της με τον Alpha. Με αφορμή το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό, η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε μέσα από την εκπομπή της: «Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί κανένας δεν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;

Ένα έντονο ξέσπασμα μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής της έκανε η Νικολέττα Ράλλη για τις συμπεριφορές στην τηλεόραση και τη Σπυροπούλου. Με αφορμή τα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη: Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;

Διαβάστε το στο spoilers

Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;»

"Κόλαφος" η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Νικολέττα Ράλλη: «Γιατί δεν λέει κανείς ότι η Σπυροπούλου είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη του καναλιού;» «Όλη η Ελλάδα το ξέρει» τόνισε η παρουσιάστρια του OPEN Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την περίοδο της συνεργασίας της με τον Alpha μίλησε η Νικολέττα Ράλλη μέσα από την εκπομπή της στο OPEN.   «Τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιατί […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει