H Κατιάνα Μπαλανίκα εξομολογείται για την «εξαφάνισή» του Γιώργου Μαρίνου: «Εγώ ξέρεις, όταν κάποιος δεν θέλει υποχωρώ» (vid)
13:38 - 02/11/2021
Καλεσμένη στο Πρωινό, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε σχετικά: «Δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κοντά σε μια οικογένεια που είναι φίλοι και τον αγαπάνε και δεν έχουμε επαφή. Υποθέτουμε ότι είναι καλά. Προφανώς είναι επιλογή του». Όσο για το αν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του, η […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατιάνα Μπαλανίκα – Συγκλονίζει μιλώντας για τον Γιώργο Μαρίνο – Κανείς δεν έχει νέα του
«Δεν έχω επαφές, ούτε εγώ ούτε κανένας μας», λέει η ηθοποιός
Διαβάστε το στο in.grΚατιάνα Μπαλανίκα: Η εξομολόγηση για τον Γιώργο Μαρίνο – «Κανείς δεν έχει νέα του»
Η Κατιάνα Μπαλανίκα την Τρίτη 2 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε
To άρθρο Κατιάνα Μπαλανίκα: Η εξομολόγηση για τον Γιώργο Μαρίνο – «Κανείς δεν έχει νέα του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατιάνα Μπαλανίκα: Η εξομολόγηση on air για την «εξαφάνιση» του Γιώργου Μαρίνου!
Η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, μίλησε μεταξύ άλλων για τον φίλο…
Διαβάστε το στο queen.grΚατιάνα Μπαλανίκα: Η εξομολόγηση on air για την «εξαφάνιση» του Γιώργου Μαρίνου!
Η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό, μίλησε…
Διαβάστε το στο onsports.gr