Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο νοσοκομείο το γνωστό μοντέλο
23:16 - 27/10/2021
Το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, με μία ανάρτηση σο Instagram ανησύχησε τυς χιλιάδες followers της. Το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη, με μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την αδιαθεσία που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν νοσεί από κορoνοϊό, παρόλο που έχει πυρετό. «Θέλω να σας ευχαριστήσω […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο - Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔήμητρα Αλεξανδράκη: Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας της
Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε νέα της ανάρτηση.
Διαβάστε το στο real.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε την Τετάρτη με ανάρτησή της, ότι η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω του υψηλού πυρετού και των φρικτών πόνων. Ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν νοσεί από κορονοϊό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν οι γιατροί τι ακριβώς […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε την Τετάρτη με ανάρτησή της, ότι η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω του…
Διαβάστε το στο politik.grΔήμητρα Αλεξανδράκη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.
Διαβάστε το στο pagenews.grΔήμητρα Αλεξανδράκη – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο (pic)
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.
Διαβάστε το στο to10.grΔημητρα Αλεξανδράκη: Στο νοσοκομείο εκτάκτως
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρίσκεται στο νοσοκομείο και το ανακοίνωσε στο instagram. Είχε φρικτούς πόνους και υψηλό πυρετό ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι κορονοϊός. «Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν έναν για όλες τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό αλλά και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν […]
The post Δημητρα Αλεξανδράκη: Στο νοσοκομείο εκτάκτως appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε το στο koolnews.gr