Πέθανε η Μόλυ του Μαυρίδη: «Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέθανε η Μόλυ του Μαυρίδη: «Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα»
Ο Γιώργος Μαυρίδης γνωστοποίησε πως η αγαπημένη του Μόλυ έφυγε σε ηλικία 15 ετών.
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιώργος Μαυρίδης – «Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα»
Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του είναι αυτή που διανύει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος τα τελευταία 15 χρόνια τη μοιραζόταν με την αγαπημένη του Μόλυ.
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Μαυρίδης: Συντετριμμένος από τον θάνατο της Μόλυ – «Ήμουν δίπλα της μέχρι την τελευταία ανάσα» (photos)
Το αντίο του παρουσιαστή στον σκύλο του
Διαβάστε το στο topontiki.grΠέθανε η Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη: «Την είχα στην αγκαλιά μου μέχρι την τελευταία της ανάσα»
Ένα από τα πιο γνωστά σκυλιά τη ελληνικής τηλεόρασης, η Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 15 ετών, με τον παρουσιαστή να την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media. «Η Μόλυ δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 15 ετών.Ψάχνω λόγια να γράψω και δεν […]
Το άρθρο Πέθανε η Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη: «Την είχα στην αγκαλιά μου μέχρι την τελευταία της ανάσα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΠέθανε η Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη: «Την είχα στην αγκαλιά μου μέχρι την τελευταία της ανάσα»
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρέτησε μέσω social media την σκυλίτσα του Μόλυ, που πέθανε σε ηλικία 15 ετών. Ένα από τα πιο γνωστά σκυλιά τη ελληνικής τηλεόρασης, η Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 15 ετών, με τον παρουσιαστή να την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στα social media. «Η Μόλυ δεν είναι πια […]
The post Πέθανε η Μόλυ του Γιώργου Μαυρίδη: «Την είχα στην αγκαλιά μου μέχρι την τελευταία της ανάσα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr