Θετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου – Τι έγραψε στο Instagram
15:24 - 10/10/2021
Μετά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και η γνωστή τραγουδίστρια νόσησε από Covid-19, όπως και αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα! Δυστυχώς βγήκα θετική στον κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος απουσίας μου χθες από το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Με κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου- Η ανακοίνωσή της
Θετική στον κοροναϊό είναι η Κέλλυ Κελεκίδου, για αυτό και απουσίαζε το βράδυ του Σαββάτου από το J2US
Διαβάστε το στο in.grJ2US: Θετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου
J2US: Η ανάρτηση που έκανε η Κέλλυ Κελεκίδου στο Instagram.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου
Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Κέλλυ Κελεκίδου, κάτι που έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. «Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα! Δυστυχώς βγήκα θετική στον κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος απουσίας μου χθες από το @j2us_gr. Όλα καλά όμως, σε πολύ λίγες ημέρες τελειώνω την καραντίνα και το επόμενο Σάββατο επιστρέφουμε μαζί με το αγόρι μου @dimitris_alexandrou για να βάλουμε φωτιά στην σκηνή! Να προσέχετε τον εαυτό σας, η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Μου λείψατε ρε παιδιά», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετική στον κορωνοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου
Η Κέλλυ Κελεκίδου απουσίαζε από το live του «Just the 2 of Us» το Σάββατο κι ο λόγος ήταν επειδή βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Την αποκάλυψη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου
Η τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.
Διαβάστε το στο thetoc.grΘετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου – Η ανάρτησή της
Ένα ακόμη κρούσμα κορονοϊού στο J2US. Θετική στον ιό και η Κέλλυ Κελεκίδου.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΘετική βρέθηκε στον κορωνοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου (φώτο)
Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου.
Συγκεκριμένα, έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.
«Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα! Δυστυχώς βγήκα θετική στον κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος απουσίας μου χθες από το @j2us_gr.
Όλα καλά όμως, σε πολύ λίγες ημέρες τελειώνω την καραντίνα και το επόμενο Σάββατο επιστρέφουμε μαζί με το αγόρι μου @dimitris_alexandrou για να βάλουμε φωτιά στην σκηνή! Να προσέχετε τον εαυτό σας, η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό! Μου λείψατε ρε παιδιά», έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια.
View this post on Instagram
Διαβάστε το στο pronews.grΘετική στον κορωνοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου
10 Οκτωβρίου 2021 16:37 Σε καραντίνα η γνωστή τραγουδίστρια Από τον κορωνοϊό προσβλήθηκε η Κέλλυ Κελεκίδου, όπως έκανε η ίδια γνωστό με ανάρτηση που έκανε στον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Θετική στον κορωνοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου
Διαβάστε το στο spoilersΘετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου
Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram Θετική στον κορονοϊό είναι η Κέλλυ Κελεκίδου, όπως ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτηση της ευχαριστώντας το κοινό για…
Διαβάστε το στο politik.grΘετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου
Η τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.Θετική στον κορονοϊό βγήκε η τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου. Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια η μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Οπως έγραψε η διάγνωσή της σε κορονοϊό είναι και ο λόγος που δεν βρέθηκε εχθές στην σκηνή του J2US με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.Υπενθυμίζεται ότι από το live του J2US απουσίαζαν η Ελένη Δήμου και ο Μαρίνος Κόνσολος, οι οποίοι και αυτοί νοσούν από κορονοϊό. «Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα μηνύματα που μου στέλνετε και για το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα! Δυστυχώς βγήκα θετική στον κορωνοϊό και αυτός ήταν ο λόγος απουσίας μου χθες από το @j2us_gr», έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου. «Όλα καλά όμως, σε πολύ λίγε
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΘετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου – Αποκάλυψε πότε επιστρέφει στο J2US
Θετική στον κορονοϊό ήταν και η Κέλλυ Κελεκίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια που απουσίαζε χθες από το J2US βγήκε σε σύνδεση στο live του μουσικού σόου, μέσω Skype και εν μέρει αποκάλυψε ότι ο λόγος της απουσίας της, οφείλεται σε θέμα υγείας. Και σήμερα μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram έγινε η αποκάλυψη πως βρέθηκε […]
The post Θετική στον κορονοϊό η Κέλλυ Κελεκίδου – Αποκάλυψε πότε επιστρέφει στο J2US appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr