Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω καμία εμπλοκή με ναρκωτικά, πάνε να με μπλέξουν, είναι στημένο» (vid)

14:30 - 09/10/2021

Ο Απόστολος Γκλέτσος τονίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με το κύκλωμα ναρκωτικών που είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες Ογνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών, η οποία έχει δει το φως της δημοσιότητας και στην οποία αναφέρεται το όνομα φίλου του, λιμενικού. Ο ίδιος υποστηρίζει μιλώντας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε ο Γκλέτσος – Δεν έχω καμία εμπλοκή με ναρκωτικά, πάνε να με μπλέξουν, είναι στημένο

Ο Απόστολος Γκλέτσος τονίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με το κύκλωμα ναρκωτικών που είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες. Ο γνωστός ηθοποιός... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ξέσπασε ο Γκλέτσος – Δεν έχω καμία εμπλοκή με ναρκωτικά, πάνε να με μπλέξουν, είναι στημένο

Διαβάστε το στο spoilers

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έχω καμία εμπλοκή με ναρκωτικά, πάνε να με μπλέξουν» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με το κύκλωμα ναρκωτικών που είδε το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες. Ο Απόστολος Γκλέτσος επιμένει ότι δεν έχει κληθεί από τις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές για να καταθέσει για την υπόθεση της κοκαΐνης, γεγονός που κατά τον ίδιο αποδεικνύει ότι δεν εμπλέκεται στην […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει